revistaDes de divendres i fins diumenge, Etselquemenges serà present per segona vegada al gran saló de la cultura eco del país. BioCultura ens acollirà a l’estand número 1B del pavelló 1, des d’on podreu comprar la primera revista en paper d’alimentació infantil saludable, l’ETSNen. Amb 80 pàgines dedicades a la salut i a l’alimentació dels més petits de la casa, la revista en paper és el gran plat fort d’aquest segon any d’Etselquemenges a BioCultura. Lactància, vacunes, alternatives naturals per tractar les malalties respiratòries infantils, alimentació vegana en nens o com cal tractar la febre són alguns dels continguts que trobareu en aquesta primera edició de l’ETSNen, que també podreu comprar properament des del web d’etselquemenges i als supermercats Veritas a partir del mateix dijous 7 de maig.

Un altre trosset de l’ETS que us podreu endur a casa si ens veniu a veure a BioCultura és un calendari en paper de fruites i verdures eco de temporada dels nostres camps, que ens permetrà conèixer a cada moment de l’any què podem menjar i què no si optem per una compra de productes de proximitat. I que, ben segur, us serà de molta utilitat si el pengeu a la nevera!

A més a més, així com ja vam fer l’any passat, els lectors que vingueu a visitar-nos podreu fer-vos socis a meitat de preu: amb 33 euros tindreu el carnet d’Etselquemenges amb què podreu veure tots els continguts del nostre web, les receptes setmanals de la Montse Vallory, les receptes quinzenals del Pep Nogué i del Xevi Verdaguer, una secció de complements nutricionals de la Jordina Casademunt, descomptes a molts restaurants, centres mèdics, botigues d’alimentació o cosmètica ecològica d’arreu del país, descomptes a les activitats d’Etselquemenges i a les consultes online amb el dr.Vidal Jové i amb la naturòpata i nutricionista Jordina Casademunt i accés a participar a un sorteig setmanal específic per als nostres socis.

Atenció! Estigueu ben atents al nostre web que dimecres sortejarem entrades per BioCultura!

L’equip de l’ETS a les xerrades de BioCultura

El psiconeuroimmunòleg de referència i especialista en medicina integrativa d’Etselquemenges, Xevi Verdaguer, farà una xerrada dijous, a les 19.00, en què explicarà com podem millorar la salut de la nostra flora intestinal modificant la nostra dieta. Verdaguer tornarà a fer tàndem amb Mireia Anglada, xef de gastronomia saludable, que oferirà una degustació dels aliments que haurà cuinat durant la conferència de Verdaguer.

I divendres, d’11 a 12, podreu veure a la Montse Reus entre els alumnes de la Lucía Redondo de l’IFPS Roger de Llúria, explicant com podem alimentar d’una manera saludable el nostre intestí.