A partir d’aquest gener, l’Escola IPFS Roger de Llúria imparteix un nou curs, Tractaments naturals i remeis casolans, basat en la recent publicació de la directora del centre, Olga Cuevas.

S’impartirà en horari de matí o de tarda (els dimarts de 10 a 14 h o els dijous de 16 a 20 h), tindrà una durada de 40 hores repartides en deu setmanes i aportarà als alumnes eines senzilles per tractar problemes a casa: es recuperaran tractaments tradicionals, s’ensenyaran tècniques per estimular la força curativa que tots tenim i s’aprendrà a ajudar la natura a dur a terme aquestes operacions de neteja; es buscaran solucions naturals per combatre la febre, cuidar i netejar les vies respiratòries, fer una depuració hepàtica, solucionar els problemes digestius, etc.

El curs s’adreça a naturòpates, dietistes i professionals de la salut en general que desitgin complementar els seus tractaments i també a pares i mares que opten per la via natural, així com a totes les persones que vulguin ajudar els altres a pal·liar els seus problemes amb mètodes naturals senzills. Molts d’aquests tractaments es basen en l’alimentació. Es donaran trucs i s’estimularà a seguir una sèrie d’hàbits per millorar les dolences que hi pugui haver. Cliqueu aquí per a més informació.

Olga Cuevas. Doctora en Bioquímica. Especialista en Nutrició i Salut. Catedràtica d’Ensenyament Secundari i Batxillerat. Actualment és directora de l’IFPS Roger de Llúria de Barcelona on imparteix classes i tutela els estudis oficials del cicle formatiu de grau superior de Dietètica en la línia naturista i ecològica. Olga Cuevas col·labora regularment a etselquemenges.cat a la secció L’especialista.

Núria Coll

Núria Coll
Directora d'etselquemenges