Enguany, l’equip de dietistes-nutricionistes d’Etselquemenges són els responsables dels continguts de cada mes de l’any de l’Agenda 2019 on hi trobareu menús, receptes i consells per aconseguir una bona salut basada en alimentació natural. A més també hi trobareu continguts extra que esperem que us siguin ben útils: entre altres temes parlem de per què val tant la pena apostar per l’agricultura ecològica i fer gestos diàriament com a consumidors, per tenir més cura del planeta de la que hem tingut fins ara.

Inclou 12 menús i 12 receptes, per a cada mes de l'any, amb plats de temporada i equilibrats nutricionalment per a tenir opcions per a esmorzar, dinar i sopar de dilluns a diumenge. Podeu adquirir l’agenda en català o en castellà. 


Aquesta agenda conté els secrets més ben guardats d’un equip, el d’Etselquemenges, que té la inquietud de cercar cada dia els millors aliments i coccions per al nostre organisme.

  • Sabies que el pa de cereals dels forns generalment està elaborat amb farina blanca? No és el mateix un pa de cereals que un pa integral.
  • Sabies que el raïm i els festucs t’ajuden a potenciar el teu sistema immunològic?
  • Sabies que la regalèssia et pot ajudar a controlar l’estrès?
  • Saps quins aliments picants t’ajudaran a tonificar els pulmons?

Però a més, l’agenda ve carregada d’extres tant útils que estàs davant d’una agenda que es convertirà en un llibre de consulta, per sempre més.

  • 10 claus per menjar pa saludable de veritat
  • És més sa i millor l’ecològic?
  • Què hi podem fer nosaltres perquè el planeta sigui més net.
  • L’hora de sopar i l’hora de dormir, Claus. Expliquem per què.
  • La lletra de la cançó “Verdura Sense Mesura” del grup Xiula per cantar amb els teus.

Núria Coll

Periodista especialitzada en alimentació saludable. Directora d'Etselquemenges, empresa de creació de continguts de salut i alimentació a través dels portals etselquemenges.cat i soycomocomo.es. És també la creadora i directora del Cómo Como Festival. Des de fa dos anys és l'autora de l'Agenda d'Etselquemenges. A Twitter és @nurcoll i a Instagram @nuriacoll.

L'equip d'Etselquemenges

Els dietistes, nutricionistes, naturòpates i acupuntors d’Etselquemenges són els protagonistes de l’Agenda 2019. Cadascun d’ells ha escrit els textos d’un dels mesos de l’any, proposa un menú, receptes, trucs i consells. Tot un luxe! De gener a desembre hi trobareu: Lluca Rullán, Montse Reus, Marc Vergés, Pilar Rodrigáñez, Cristina Bellido, Martina Ferrer, Neus Elcacho, Yolanda García, David Gasol, Aurora Didier, Jordina Casademunt i Gina Estapé.

L’Agenda d’Etselquemenges no es ven a través de la nostra pàgina web. La podeu adquirir a les principals llibreries de la Península Ibèrica, a Amazon.com i a partir del 8 de desembre, als quioscos, amb el diari ARA.

Aquí la pots comprar ara mateix Amazon: