Ajuda

M’acabo de fer soci. Com ho he de fer per accedir als continguts?

Per accedir als continguts exclusius per a socis, has d’iniciar sessió a la revista amb l’adreça de correu electrònic i la contrasenya que has escrit en el moment de registrar-te. És imprescindible que sempre iniciïs la sessió per poder veure els continguts. Per iniciar sessió, situa’t a la portada d’Etselquemenges, a dalt de tot al marge dret i ho veuràs. Un cop ho hagis fet, vés a l’àrea de socis, on trobaràs receptes, reportatges, sortejos setmanals i descomptes. Recorda que si no “inicies sessió”, la pestanya de l’àrea de socis s’anomena “Fes-te soci de l’Ets”, perquè va adreçada a totes les persones que no en són.

A partir de quina data es compten els 6 mesos o 1 any del carnet de soci?

Com que tardem uns quants dies a emetre el carnet i enviar-lo per correu postal, el nostre sistema us afegeix un mes més des de la data de compra del carnet de soci. Per exemple: si us heu fet socis el dia 7 de gener per a sis mesos, al vostre carnet constarà el 7 d’agost, és a dir, 7 mesos. I si fos un carnet anual, comptem fins al 7 de febrer de l’any següent.

No heu rebut la contrasenya per iniciar sessió?

Quan us registreu o us feu socis, el sistema us envia un correu per poder entrar a la revista, “loguejant-vos”, com se sol dir tècnicament. Però hi ha lectors que no reben aquest correu. Sovint és perquè us va a parar al correu brossa com a spam. Reviseu-ho primer i sinó trobeu aquest correu, escriviu-nos per posar manualment una contrasenya.

Acabo de comprar una conferència d’ETS TV. Com la puc veure?

Les conferències es veuen al Canal ETS TV (https://etselquemenges.cat/etstv). Per accedir-hi, has d’iniciar sessió a la revista amb la teva adreça de correu electrònic i la contrasenya que has escrit en el moment de registrar-te. És imprescindible que sempre iniciïs la sessió per poder veure la conferència adquirida. Per iniciar sessió, situa’t a la portada d’etselquemenges, a dalt de tot al marge dret i ho veuràs. Un cop ho hagis fet, vés a la pestanya ETS TV del menú on trobaràs totes les conferències que hem realitzat i veuràs que pots veure la que has comprat. De les altres, només en podràs veure l’anunci.

Envieu les conferències d’ETS TV amb algun CD físic?

No. Les conferències d’ETS TV es visualitzen a través del web. Un cop compreu una conferència, la podeu veure sempre a etselquemenges, podeu aturar-la i continuar més tard o tornar-la a veure setmanes o mesos després de manera il·limitada. És important que iniciïs sessió al web per poder veure les conferències comprades, és a dir, anant a la portada del web a dalt de tot a la dreta, i iniciar sessió amb la teva adreça de correu electrònic i la contrasenya que has escrit en el moment de registrar-te.

Vull renovar el carnet i no veig el descompte aplicat.

Per veure el descompte, heu d’haver iniciat sessió a dalt a la dreta amb el correu i la contrasenya. Un cop ho hàgiu fet, veureu que, quan poseu el carnet de soci al carret de compra, se us aplica el descompte del 20%. Si no ho veieu és perquè no heu iniciat la sessió i el sistema no us reconeix com a exsocis.