Càtering

Ens mou la salut, el benestar i el plaer de gaudir d’una cuina de nivell, ben elaborada, festiva i de fàcil digestió. Tots els nostres ingredients són ecològics i el menú està configurat sense greixos saturats, ni colesterol, ni làctics, ni sucres refinats. Els plats estan escollits de forma conscient i equilibrada per aportar el màxim valor nutricional i alhora que l’estètica i el gust  per la bona cuina siguin el gran protagonista de la vetllada.

bg-catering1El portal de salut i nutrició www.etselquemenges.cat, obre una porta nova per oferir la cuina sana i natural que divulga al web, a través d’un servei de càtering liderat per les xefs i especialistes en nutrició Elisenda Casanovas i Mireia Anglada , amb una llarga experiència en el sector de l’alimentació saludable i l’alta gastronomia. La unió d’aquests dos coneixements ens permet oferir un càtering amb propostes culinàries sanes i ecològiques amb l’objectiu de donar a conèixer una cuina exquisida, sana i compromesa alhora. Creiem, com deia Hipòcrates, que l’aliment és la teva medicina i per això aquest càtering vetllarà per oferir uns menús elaborats amb ingredients ecològics, sense sucres, aliments refinats o processats ni lactis.

El nostre servei també garanteix que la cocció dels aliments es farà amb la cura que necessita cada aliment per tal de preservar-ne el valor nutricional i l’efecte energètic que genera al cos. I, si el client ho vol, tota aquesta informació la divulgarem en els fulletons informatius del menú de l’esdeveniment.

A més, el nostre equip de cuina té una dilatada experiència en l’alta gastronomia; així, tota l’elaboració i estètica dels plats garantiran també el plaer dels sentits, és a dir, podreu assaborir plats 100% saludables i elaborats amb tècniques culinàries d’avantguarda.

Oferim el servei per a celebracions familiars, d’empresa, reunions d’empresa, convencions, esdeveniments i actes.

 

QUI SOM

Etselquemenges treballa amb un equip de cuina excel·lent liderat per les xefs i especialistes en nutrició Elisenda Casanovas i Mireia Anglada

Elisenda Casanovas
Llicenciada en Ciències Químiques (IQS) i formada en Alimentació Natural i Energètica amb Montse Bradford i Dietètica Naturista i Oriental amb Olga Cuevas. Ha treballat conjuntament amb els millors cuiners del món per crear productes de porcellana.

Actualment imparteix cursos d’alimentació saludable, assessora  escoles en l’àmbit alimentari i ofereix càterings d’alta cuina saludable

Mireia Anglada
Cuinera de professió, experta en nutrició, formada en medicina xinesa, naturopatia i en cuina energètica. Col.labora amb Montse Bradford a la seva escola.

Imparteix classes com a formadora de cuiners d´alta gastronomia.

 

SERVEIS DE PRODUCCIÓ COMPLEMENTARIS

Etselquemenges té també un equip de producció que us pot ajudar a completar el vostre esdeveniment:

Recerca i lloguer del local
Tenim una xarxa de col·laboradors que ens permet aconseguir espais més bé de preu dels estàndars del mercat. Tenim accés a espais molt ben situats a Barcelona i rodalies i espais a l’aire lliure adients per a celebracions familiars amb nens així com locals per a festes nocturnes.

Lloguer del mobiliari
Us ajudem a tenir tot el material necessari pel vostre esdeveniment. Lloguem taules, cadires, parament, tarimes, decoració, etc.

Servei audiovisual
La nostra trajectòria en el sector audiovisual ens permet tenir una xarxa de fotògrafs i operadors de vídeo que treballen per a etselquemenges.cat.

Posem a la vostra disposició fotògrafs, càmeres, reporters, pantalles per a projeccions i equips de so.

Servei de disseny
L’equip de dissenyadors gràfics i industrials d’etselquemenges és Batiscafo Design Studio, un estudi multidisciplinari que pot ajudar-vos en el disseny dels fulletons de l’acte, de l’espai i del producte.

Posem a la vostra disposició el disseny i la producció de photocalls, estands i cartelleria.

*Contactar a : info@etselquemenges.cat

portada  —  amunt