Aprèn a
alimentar-te,
en comunitat

Amb la Comunitat Etselquemenges menjaràs de manera saludable i terapèutica per millorar la salut

Aquest és el lloc en el què, durant més de 10 anys, més de 10.000 persones han après una altra manera de cuidar-se i tenir cura de la seva salut.

I això implica conèixer els millors tractaments naturals, cuinar aliments més saludables i evitar els tòxics ambientals i emocionals que comprometen la salut.

Quins són els pilars de la Comunitat?

MASTERCLASS ONLINE

Podràs escoltar els millors professionals del món de la salut integrativa en masterclass participatives per aprofundir sobre diferents temes de salut.

RECEPTES SALUDABLES

Accediràs a més de 800 receptes ultrasaludables amb opcions per a totes les dietes (paleo, ceto, vegetarianes...) i intoleràncies o al·lèrgies alimentaries.

DIRECTES AMB LA NÚRIA I L’EQUIP

Cada més farem una connexió en directe amb la Núria Coll i/o algun dietista de l’equip per resoldre els dubtes més habituals sobre salut i alimentació.

SÈRIES I CONFERÈNCIES

Un “Netflix saludable” amb sèries i conferències dedicades a millorar les patologies més habituals i la salut digestiva.

Nova app per interactuar

Connecta amb persones apassionades per l’alimentació saludable

Tots els membres de la Comunitat tenen accés a una plataforma privada (Discord) on compartir l’objectiu de cuidar-se a través de l’alimentació.

Emporta’t gratis la guia “Els 100 millors hàbits del Podcast de Soycomocomo”

Si t’uneixes a la Comunitat aquesta setmana de la Green Week, rebràs a casa la guia en paper amb els 100 consells més potents de tots els professionals que han passat pel nostre podcast.

Properes sessions

Podràs accedir-hi en directe o veure-les en diferit:

Sessions ja disponibles

Aquestes són les últimes novetats que ja pots consultar dins la Comunitat:

I molts
més avantatges...

20% de dte. en tots els nostres cursos online

Sortejos mensuals de productes healthy

Revista en paper amb informació rigorosa (semestral)

10% de dte. a La Consulta Nutricional d’Etselquemenges

Descomptes en botigues online especialitzades

UNEIX-T’HI ARA

Què diuen els que ja en formen part?

Com et pot ajudar la Comunitat?

Aprendràs a cuinar aliments nous i descobriràs receptes més variades, saludables i delicioses.

Sabràs llegir i interpretar les etiquetes de productes per tenir clar quins aliments et convenen i quins hauries d’evitar.

Coneixeràs els tractaments naturals i les eines diagnòstiques (analítiques, estudis personalitzats, etc.) més eficaços per reenfocar la teva salut.

Reduiràs els tòxics ambientals i emocionals que comprometen la teva salut. Construiràs una vida més plena.

La nostra missió

Empoderar-te perquè puguis decidir com alimentar-te, què li convé al teu organisme i com vols transitar cap a una vida saludable. Ho fem amb informació contrastada i, sense els interessos de la indústria alimentària ni de les institucions públiques.

Tu fas possible Etselquemenges.
Una comunitat independent que avui la formen més de 5.000 sòcies i socis que han vingut aquí, com nosaltres, a fer la revolució saludable.

Uneix-te a la
revolució saludable

147
 97€/any

  • Grup privat a Discord per aprendre i evolucionar
  • 4 masterclass online a l’any
  • Receptari etsCuinetes amb més de 800 receptes
  • Sessió mensual de preguntes i respostes amb la Núria i l’equip
  • Plataforma de vídeos etsTV: més de 40 hores amb sèrie documentals i conferències inèdites
  • 2 revistes en paper a l’any que t’enviem a casa
  • 20% de dte. en tots els nostres cursos online
  • Descomptes en botigues online especialitzades
  • Sortejos mensuals de productes healthy
  • 10% de dte. a La Consulta Nutricional d’Etselquemenges

Potser
t'estaràs preguntant...

Pots fer-ho en qualsevol moment. La Comunitat està plantejada de tal manera que puguis unir-t’hi en qualsevol moment sense perdre’t cap contingut. Fes clic en qualsevol dels botons d’aquesta pàgina per entrar-hi.

La renovació es fa de manera automàtica i sempre a un preu amb descompte (97€).
Podràs cancel·lar la renovació automàtica sempre que vulguis i seguir gaudint de tot el contingut fins al final del període de facturació vigent.

La subscripció a la Comunitat és anual. Els canvis d’hàbits i d’alimentació són processos llargs que demanen temps, coneixements i motivació. Per aquest motiu creiem que la millor opció és acompanyar-te en aquest procés al llarg d’un any, com a mínim, per assegurar que disposes de tots els recursos que necessites per aconseguir els objectius que t’hagis marcat.

Una vegada al mes farem directes amb la Núria Coll i/o algun dietista i nutricionista de l’equip per resoldre els dubtes generals més comuns pel que fa a quins productes comprar, com llegir etiquetes, les millors coccions… Si vols fer preguntes personals o tens dubtes més extensos, podràs demanar cita a La Consulta d’Etselquemenges, on, si formes part de la Comunitat, tindràs un 10% de descompte en totes les sessions.

La nostra mirada integrativa ens fa únics. Etselquemenges no pretén substituir la medicina al·lopàtica, amb la qual volem treballar en paral·lel. Les nostres recomanacions alimentàries es basen en el coneixement d’un equip de dietistes-nutricionistes de referència al nostre país i amb més de 20 anys d’experiència professional.

Trobaràs tota la informació que s’hagi compartit prèviament dins les diferents seccions de la Comunitat : masterclass, conferències, sessions en directe, receptes, guies de salut digestiva, etc.