FES-TE DE LA COMUNITAT

LA COMUNITAT
DE LA REVOLUCIÓ
SALUDABLE

A la Comunitat Etselquemenges compartim un objectiu comú: cuidar la nostra alimentació i la dels que ens envolten per tenir una bona salut. Aquest és el nostre propòsit, i conèixer cada dia millor el nostre organisme és el que ens uneix i alhora ens empodera a portar la vida que volem.

ESTRENA 1ª TEMPORADA

1

La plataforma de
vídeos més saludable

Estrenem a etsTV la sèrie documental ‘La meva revolució keto’, sobre com la dieta cetogènica va transformar la vida de l'Ari Grau. Amb la keto, l'Ari va perdre 17 quilos i es va desempallegar dels problemes digestius que tenia, de l'ansietat i de l'addicció al menjar i al sucre.

2

Una revista
inèdita a
casa teva

Revista semestral amb informació inèdita i complementària al nostre web. A través d’extensos reportatges, abordem en profunditat els temes de salut i nutrició de més interès per aconseguir divulgar informació de manera clara i ben documentada.

3

El gran receptari
de la cuina
saludable

A la nostra Comunitat ens interessa descobrir receptes amb un criteri de cerca especial. Ets Cuinetes ofereix més de 750 receptes per tipus de dieta, per estacionalitat i amb exclusions en funció de les intoleràncies alimentàries més habituals.

4

Masterclass en
directe amb experts

Cada trimestre organitzem una trobada virtual en directe per presentar un nou enfocament en el món de l’alimentació amb un expert en la matèria amb el qual podreu interactuar.

I molts més avantatges…

Descomptes entots els nostres cursos online

Descomptes en
La Consulta nutricional d’Etselquemenges

Descomptes online en botigues especialitzades

Sortejos mensuals de productes healthy

Què diuen


de nosaltres?


Descobriràs el poder transformador de l’alimentació

Soc la Núria Coll, periodista i CEO d'etselquemenges.cat, la comunitat més revolucionària de l'alimentació saludable. Tenim el propòsit de divulgar amb tot el rigor que, segons com ens alimentem, ens hi va la vida, ens hi va la vida, de manera literal. Ja hi ha milers d'estudis que demostren que, amb l'alimentació, podem prevenir i curar. Per això, a la nostra Comunitat oferim continguts en vídeo, receptes, masterclass i reportatges escrits amb els professionals del món de l'alimentació saludable que, com nosaltres, han vingut aquí per fer la revolució.

97

/any

Uneix-te a la

revolució saludable

  • Accés a etsTV: la sèrie documental ‘La meva revolució keto’
    i més de 40 hores de conferències inèdites
  • etsCuinetes amb més de 750 receptes
  • Masterclass online periòdiques
  • Revista en paper semestral
  • Descomptes a cursos online
  • Descomptes a botigues online especialitzades
  • Sortejos mensuals de productes healthy
  • Descomptes a La Consulta nutricional d’Etselquemenges

La Comunitat d’Etselquemenges és per a tu si..

T’agrada sentir-te vital i ple d’energia. T’agrada estar sa. T’agrada menjar bé. T’agrada cuinar. T’agrada cuidar-te, però també fer excepcions. En definitiva, t’agrada viure bé!

Uneix-te a la revolució saludable

Encara tens dubtes?

Truca’ns al 93 782 30 20 de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00h
o escriu-nos a info@etselquemenges.cat