Pateixes una malaltia autoimmune?

T’han diagnosticat hipotiroïdisme o artritis reumatoide?

Tens diabetis, endometriosi, lupus, psoriasi, esclerosi múltiple o malaltia de Crohn?

Et falta energia i tens males digestions?

A dia d’avui, ja s’han identificat més de vuitanta malalties autoimmunes diferents. No obstant això, moltes persones ni tan sols són conscients que en tenen una. El problema, és que, encara que la medicina convencional és un punt clau per millorar la situació, no sempre dona els resultats esperats. És aquí quan un canvi en l’alimentació adquireix un paper important.

Canviar l’alimentació per millorar la simptomatologia

En aquest curs donarem les claus del protocol autoimmune a través d’una guia bàsica i ensenyarem a aplicar-lo en el dia a dia amb receptes fàcils i delicioses. En el curs incloem la guia per entendre i aplicar el protocol autoimmune o AIP, un protocol famós als EUA i que comença a agafar forma a la resta de món i que serveix per ajudar a reduir els símptomes en cas de malaltia autoimmune, però també serveix per tractar problemes digestius, de pell, dolors articulars, períodes de depressió o malestar general.

L’AIP ajuda totes les persones que es vulguin empoderar i fer un pas endavant a l’hora de canviar la manera de menjar per aconseguir reduir la simptomatologia.