L’hora del sopar pot arribar a ser una tortura per a tu per la falta de temps i idees?

Moltes nits sopes el mateix o menges qualsevol cosa de la nevera?

Necessites idees per cuinar plats bons i sans per la família?

La majoria de vegades no som conscients de la quantitat de temps i energia que invertim a pensar quines receptes saludables podem preparar per sopar, i després arribem a casa i acabem fent qualsevol cosa ràpidament que la majoria de les vegades no és sana ni bona. I l’endemà, exactament el mateix. I més, si ja penses en què faràs per dinar.

I no pot ser que compris tant menjar preparat, ni demanis qualsevol cosa i t’acabis gastant diners amb menús molt poc recomanables.

T’ensenyem idees per als sopars i a organitzar els teus sopars i dinars a la vegada.

La clau per a una nit sense estrès i una alimentació equilibrada, amb sopars fàcils i sans i carmanyoles senzilles i nutritives, consisteix a organitzar i programar els menús setmanals. Quan sabem quines receptes soparem i què hem de comprar, ens traiem un gran pes de sobre.

Amb aquest curs, ens oblidarem de l’estrès de pensar què soparem de dilluns a diumenge, ens assegurarem de reaprofitar-ho per al dinar de l’endemà i aprofitarem millor el temps a la cuina. Així estarem ben nodrits i tindrem prou energia fins i tot en les setmanes més frenètiques. Sabrem exactament què prepararem, amb tots els passos i una llista d’ingredients que ens permetrà tenir-ho tot a punt per començar.

La coach i xef María Llamas té molts anys d’experiència al capdavant de cuines professionals, creant plats i planificant els processos de producció. Sap com cal organitzar-se per ser més eficient davant dels fogons i, en aquest curs, compartirà molts trucs de cuina i salut per aprofitar al màxim el temps i els ingredients.

 

Entre tots els inscrits* al curs, sortejarem 3 tàpers com els de la imatge, ideals per portar el dinar a la feina.
El sorteig dels 3 tàpers es farà un cop s’hagin tancat les inscripcions al curs. Els guanyadors sereu contactats via correu electrònic.

* Vàlid només per a enviaments a la península i a les Illes Balears.

Preu Especial Exalumnes (11,95€)**

Els exalumnes de “Sopars fàcils i sans” tenen un gran descompte en aquest curs, ja que la diferència respecte de l’anterior són 2 receptes de sopars noves i les 10 idees de carmanyola. Això sí, tindran accés al fòrum guiat per la Maria, com tots els altres alumnes.

** Els exalumnes del curs “Sopars d’estiu fàcils i sans” queden exclosos de l’oferta ja que aquest curs és tot nou per a ells.