Vols que l’estiu 2020 sigui l’estiu en què vas canviar definitivament els teus hàbits de vida?

Vols aprofitar-lo per aprendre plats saludables nous?

Et notes la pell amb falta d’energia, seca o amb taques i necessites revitalitzar-la?

Aquest estiu et mereixes més que mai gaudir al màxim de les sortides a l’aire lliure, el menjar i la platja. Però, compte, perquè també vols menjar sa i tenir una pell saludable, oi?

María Llamas, la nostra xef i coach de referència, t’acompanyarà perquè descobreixis sopars deliciosament sans i traurem tot el potencial d’aliments tan comuns com espàrrecs, carabassons, préssecs i prunes. No trobaràs a faltar la brioixeria i els seus trucs per mantenir-se en forma per dins i per fora són fàcils, aptes i assequibles per a tothom!

Aprèn a crear receptes delicioses
i a revitalitzar la teva pell i cabells

A més, a l’estiu la pell i els cabells són els més perjudicats pel sol, el clor de les piscines i la sal de l’aigua de la mar. Aquest excés d’exposició pot ressecar-nos la pell, la fa més propensa a les arrugues i taques, i per això és important cuidar-la bé, tant per dins com per fora. Amb la María plantejarem un Repte revitalitzant de pell i cabell de 3 dies amb tots els aliments que t’ajudaran a nodrir la pell per dins i per fora. En total seran 13 receptes que podràs elaborar i seguir amb ella.