Et costa anar de ventre sense un cafè en dejú?

O, quan hi vas, sents que no has fet net del tot?

Sents que el mal humor, el cansament i el mal de cap formen part de la teva vida?

Tens sensació d’inflor abdominal? Tens gasos que fan pudor?

Necessites laxants per defecar?

Et fa pudor l’alè?

Saps que més enllà de la incomoditat que genera el restrenyiment hi ha un gran nombre de problemes associats com el cansament, el mal humor, mal de cap i, fins i tot, greus desequilibris de salut?

Actualment entre un 12% i un 20% de la població espanyola pateix restrenyiment i aquest problema afecta el doble de dones que homes.

Et presentem el curs virtual que t’ajudarà a resoldre el restrenyiment. La Pilar Rodrigáñez t’explicarà quins canvis alimentaris i d’hàbits hem de realitzar per resoldre el restrenyiment i gaudir d’una millor qualitat de vida. Aprendràs a observar i valorar les teves femtesRebràs una pauta dietètica, amb menús per a cada estació de l’any i també adaptats a aquelles persones que porten un tipus d’alimentació vegetariana. Coneixeràs quins aliments són indicats per mobilitzar els intestins de forma saludable, amb receptes perquè puguis utilitzar-los i gaudir mentre transformes el problema. Tindràs un llistat d’ajudes naturals per donar suport al procés i aprendràs molt sobre alimentació i hàbits saludables.

“Les persones amb restrenyiment crònic són unes pessimistes sarcàstiques, amb baixa libido i una vida sexual limitada”

Aquesta sentència és d’ Irina Matveikova,  metge especialista en endocrinòloga i Nutrició clínica. El restrenyiment és un dels grans problemes derivats dels trastorns digestius. Fins ara hem vist les conseqüències, però la bona notícia és que podem reeducar el cos malgrat hi hagi un restrenyiment crònic.