DESCOMPTES

Cal Trementinaire. Balaguer

10% cosmètica i suplements, i 5% la resta de productes

Carrer de Barcelona, 13

25600 Balaguer

973450357

Cal Trementinaire va néixer el juny del 2013 amb voluntat de ser un Centre de Salut únic i exclusiu a la ciutat de Balaguer. Únic perquè és un centre on tots els seus productes són 100% ecològics i certificats. Exclusiu perquè és on podem trobar els productes de les millors marques que hi ha al mercat i també el millor assessorament nutricional-alimentari ja que el seu responsable, en Pol Alòs, és dietista titulat en nutrició natural a l’Institut de Formació Professional Sanitària Roger de Llúria.

Els socis d'Etselquemenges tenen un 10% descompte en cosmètica i suplements i 5% en la resta de productes.

 

RENÚNCIES
Aquest curs és per a persones sanes. El client entén que la dietista no actua com a metge. Si el client té cap patologia, rep atenció mèdica o segueix un tractament mèdic amb recepta, ha de consultar qualsevol canvi d’alimentació amb el metge, i sense deixar de prendre la medicació prescrita, tret que li indiqui el metge.

RESPONSABILITAT PERSONAL I ALLIBERAMENT DE RECLAMACIONS RELACIONADES AMB EL CURS
El client reconeix que assumeix tota la responsabilitat sobre la seva vida i benestar, així com sobre la vida i el benestar de la seva família i fills (si és el cas) i sobre totes les decisions preses durant aquest curs i després.

El client assumeix expressament els riscos del curs, incloent els de tastar aliments nous i riscos inherents a fer canvis en l’estil de vida.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS