DESCOMPTES

Ecopyrene

Visita gratuïta

Ecopyrene
Cal Calsot 25725 I Montellà del Cadí
637705081
es.ecopyrene.com

Visita a l’explotació agrària de carn ecològica d’Ecopyrene

Ecopyrene ofereix als socis de l’Etselquemenges la visita gratuïta a la seva explotació agrària, Cal Calsot, situada a Montellà del Cadí.

La visita inclou un recorregut per l’explotació agrària, durant el qual es pot donar de menjar als animals i veure com és el seu dia a dia. També es visualitza un reportatge en què es veu tot el procés de treball i de producció de la carn ecològica. En aquest film es pot veure com es té cura de tot el procés, des de la cria dels vedells fins a la comercialització del producte, tenint cura de tots els detalls i treballant seguint els criteris de l’agricultura i la ramaderia ecològiques.

Una vegada finalitzada la visita s’ofereix un ecotast amb productes ecològics, que inclou la degustació d’hamburgueses elaborades amb carn de Cal Calsot.

Demaneu informació per a grups.

Amb el carnet de soci teniu la visita gratuïta. No us el deixeu a casa!

Cal Calsot 25725 I Montellà del Cadí / 637705081 / es.ecopyrene.com

RENÚNCIES
Aquest curs és per a persones sanes. El client entén que la dietista no actua com a metge. Si el client té cap patologia, rep atenció mèdica o segueix un tractament mèdic amb recepta, ha de consultar qualsevol canvi d’alimentació amb el metge, i sense deixar de prendre la medicació prescrita, tret que li indiqui el metge.

RESPONSABILITAT PERSONAL I ALLIBERAMENT DE RECLAMACIONS RELACIONADES AMB EL CURS
El client reconeix que assumeix tota la responsabilitat sobre la seva vida i benestar, així com sobre la vida i el benestar de la seva família i fills (si és el cas) i sobre totes les decisions preses durant aquest curs i després.

El client assumeix expressament els riscos del curs, incloent els de tastar aliments nous i riscos inherents a fer canvis en l’estil de vida.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS