DESCOMPTES

El Niu del Roc

5% sobre el menú degustació i carta

 Plaza Gaietà Bori Tallada, Casa 2,

43883 Roda de Berà, Tarragona

977 80 12 90

 

El Niu del Roc és un bar - restaurant situat al poble històric de Roc de Sant Gaieta a Roda de Bará, treballem amb productes de proximitat, ecològics.Oferim de dilluns a divendres un menú degustació amb plats del dia i d'altres que estan inclosos a la carta on oferim tapes, torrades i amanides. Dins de l'establiment tenim una part de gelats Bodevici i orxata.

Els socis d'Etselquemenges teniu 5% de descompte sobre el menú degustació i carta.

RENÚNCIES
Aquest curs és per a persones sanes. El client entén que la dietista no actua com a metge. Si el client té cap patologia, rep atenció mèdica o segueix un tractament mèdic amb recepta, ha de consultar qualsevol canvi d’alimentació amb el metge, i sense deixar de prendre la medicació prescrita, tret que li indiqui el metge.

RESPONSABILITAT PERSONAL I ALLIBERAMENT DE RECLAMACIONS RELACIONADES AMB EL CURS
El client reconeix que assumeix tota la responsabilitat sobre la seva vida i benestar, així com sobre la vida i el benestar de la seva família i fills (si és el cas) i sobre totes les decisions preses durant aquest curs i després.

El client assumeix expressament els riscos del curs, incloent els de tastar aliments nous i riscos inherents a fer canvis en l’estil de vida.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS