DESCOMPTES

Restaurant Es Tast de na Sílvia. Menorca.

Aperitiu amb gin i llimonada eco

Passeig de Portitxol, 21. Cala'n Bosch. Ciutadella. Menorca
971/38-78-95. Migdies i nits excepte els dimecres.
http://estastdenasilvia.com

Es Tast de na Sílvia és el primer i únic restaurant de Menorca que actualment té la certificació ecològica CBPAE de tots els productes i plats. El restaurant, situat a Cala'n Bosch, a deu minuts de Ciutadella, ofereix cuina menorquina ecològica i creativa. La Sílvia Anglada i en Toni Tarragó recuperen també plats tradicionals de l'illa com l'oliaigua, el bacallà amb figat o revisions de clàssics com l'ensaïmada calenta amb gelat. També predomina el bacallà gratinat amb allioli i tomàquet i tot un reguitzell d'amanides i plats vegetals amb productes locals i de temporada.

El formatge eco menorquí que serveixen és Es Tudons; la carn és d’Ecocarn, d’en Miquel Comellas, l’únic carnisser ecològic de l’illa i que ha obert l’abril d’aquest any; la fruita i la verdura la compren a la Núria Capo, i el pa ecològic és de La Marcona (els dissabtes ven al mercat de pagesos de Ciutadella); els ous els els porta una dona alemanya que cria gallines a casa seva.

Als socis d'etselquemenges, portant el carnet, us conviden a un aperitiu amb gin xoriguer amb llimonada natural provinent de l'agricultura ecològica de Menorca)

PUBLICITAT

portada  —  amunt