DESCOMPTES

Lasal del varador

10%

Passeig Marítim 190. 08301 Mataró (Barcelona)
reserves@lasal.com
93 114 05 80 - 634 515 715
www.lasaldelvarador.com

Lasal del Varador és un espai obert al mar, situat al passeig marítim de Mataró, on podreu gaudir d’una cuina amb productes ecològics, de proximitat i de temporada. Una cuina que respecta els sabors i les propietats naturals dels aliments per obtenir una bona experiència gastronòmica, però també una bona digestió. Podeu llegir aquí el reportatge d'Etselquemenges.

La seva especialitat són les tapes i els arrosos i tenen plats per vegetarians i plats aptes per a cel·líacs. Els migdies laborables tenen un menú molt cuidat de 16 € (primer, segon -sempre un arròs o paella per triar-, beguda, pa i postres o cafè). Fan també menús per grups, i a l’hivern hi ha la possibilitat de llogar el menjador cobert a les nits per a celebracions privades. És un espai per gaudir tot el dia de bons plats i bons còctels, des de l'esmorzar fins al sopar passant pels berenars i els vermuts. Un espai per gaudir davant del mar!

Lasal del Varador és un projecte sostenible integral. Per aconseguir-ho s’ha construït seguint els criteris d’arquitectura bioclimàtica. També s’ha instal·lat energia solar fotovoltaica per produir-se la seva pròpia electricitat i solar tèrmica per obtenir l’aigua calenta i la calefacció. Si hi esteu interessats, també es pot reservar una visita guiada de tot el projecte.

Amb el carnet de soci d'Etselquemenges, si aneu a dinar de menú, teniu de regal una infusió ecològica o un cafè ecològic. Si mengeu de carta teniu un 10% de descompte el primer dia i un 5% a partir del segon.

 

 

 

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt