10%

Passeig Marítim 190. 08301 Mataró (Barcelona)
reserves@lasal.com
93 114 05 80 – 634 515 715
www.lasaldelvarador.com

Lasal del varador

Lasal del Varador és un espai obert al mar, situat al passeig marítim de Mataró, on podreu gaudir d’una cuina amb productes ecològics, de proximitat i de temporada. Una cuina que respecta els sabors i les propietats naturals dels aliments per obtenir una bona experiència gastronòmica, però també una bona digestió. Podeu llegir aquí el reportatge d’Etselquemenges.

La seva especialitat són les tapes i els arrosos i tenen plats per vegetarians i plats aptes per a cel·líacs. Els migdies laborables tenen un menú molt cuidat de 16 € (primer, segon -sempre un arròs o paella per triar-, beguda, pa i postres o cafè). Fan també menús per grups, i a l’hivern hi ha la possibilitat de llogar el menjador cobert a les nits per a celebracions privades. És un espai per gaudir tot el dia de bons plats i bons còctels, des de l’esmorzar fins al sopar passant pels berenars i els vermuts. Un espai per gaudir davant del mar!

Lasal del Varador és un projecte sostenible integral. Per aconseguir-ho s’ha construït seguint els criteris d’arquitectura bioclimàtica. També s’ha instal·lat energia solar fotovoltaica per produir-se la seva pròpia electricitat i solar tèrmica per obtenir l’aigua calenta i la calefacció. Si hi esteu interessats, també es pot reservar una visita guiada de tot el projecte.

Amb el carnet de soci d’Etselquemenges, si aneu a dinar de menú, teniu de regal una infusió ecològica o un cafè ecològic. Si mengeu de carta teniu un 10% de descompte el primer dia i un 5% a partir del segon.

 

 

 

 

Comentaris
PUBLICITAT

amunt

Cercador

Tipus

Localització

Mapa

amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS