DESCOMPTES

L’Espiga d’Or

Pa casolà

L’Espiga D’Or
C/Rovira i Virgili, 7
Tarragona
977-22-55-08
www.lespigador.net

COMPRA ECOLÒGIC, MENJA SA: EL TEU COS T’HO AGRAIRÀ

Durant 35 anys hem estat treballant per oferir salut i benestar. Actualment tenim una xarxa integral de serveis destinats al benestar i a la cura de la salut. 

El nostre objectiu és que trobis a la nostra botiga tot allò que et pugui ajudar a dur una vida saludable. Hi pots trobar molts productes i tots són ECOLÒGICS: fets per nosaltres, d’herboristeria, complements dietètics, sense gluten, sense sucre, sense ou, sense llet, productes d’higiene i bellesa, productes de neteja i complements.

Quan entris a la nostra botiga t’impactaran els colors i aromes que s’hi respiren. L’olor de les herbes, del pa acabat de fer, del cereal que s’està coent… Aquest és el nostre valor afegit, que a la nostra botiga també disposem d’obrador on elaborem pa i rebosteria ecològica i cuinem plats diaris perquè et puguis endur a casa o menjar en el nostre espai “el racó del plat i la cullera”.

T’ensenyem a menjar bé amb els tallers de cuina que programem quinzenalment:  monogràfics, personalitzats i de cuina en família. (http://www.lespigador.net/tallers)

Col·laboren amb nosaltres diferents professionals que ofereixen serveis per al benestar, com una metgessa especialitzada en PNIE,  una terapeuta psicocorporal i una esteticista.

Amb el carnet de soci, t’obsequiarem amb pa d’elaboració pròpia si fas una compra superior a 50 €.

C/ Rovira i Virgili,17.
Tarragona
www.lespigador.net
977 22 55 08

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt