DESCOMPTES

Milola

10%

c/ Bonaire, 15. Mataró.

Tel: 937 903 049.

https://www.milola.com/

A Milola creiem que la pastisseria i la nutrició no són contradictòries ni estan contraposades; que no cal triar entre una o altra. Aquesta convicció ens inspira cada dia, i dóna sentit a una cuina basada en el respecte per cada producte que hi entra. Perquè el resultat d’aquesta qualitat i de la nostra elaboració acurada és l’aliment i el plaer de cadascun dels nostres clients. Ens prenem la pastisseria com un estímul i una indagació constants i oferim només allò que ens agrada menjar a nosaltres.

No ens conformem, només, amb eliminar al·lèrgens segons les diferents necessitats. El repte que tenim és que la nostra pastisseria contingui el mínim possible de greixos, sucres i calories, sense comprometre un resultat final que ens continui brindant una experiència gastronòmica absolutament plaent per als sentits.

Baixa en greixos i en sucres, en calories i remordiments; rica en ingredients, sabors i textures. Dolços nutritius, elaborats amb farines de melca, mill, quinoa, teff, arròs, ametlla, llinosa, i amb ingredients frescos de màxima qualitat. Sense gluten.

AMB EL CARNET DE SOCI D’ETSELQUEMENGES tindreu un 10% de descompte!

PUBLICITAT

portada  —  amunt