DESCOMPTES

Organic Cotton Colours

20%

c/Teulera, 138
Santa Cristina d'Aro (Girona). 17246
972 835 995
www.foxfibrecolorganic.com

 

Des de fa 25 anys Organic Cotton Colours treballa amb cotó 100% orgànic a color, sense tints, només amb els colors naturals de la planta del cotó. Com a garantia de qualitat compten amb el seu propi segell OCCGuarantee: controlen la totalitat del procés de producció, des de la llavor fins a la distribució final de les peces, obtenint un producte de màxima puresa.

A més a més de la seva pròpia línia de tèxtil orgànic, estan especialitzats en la venda de teixit a metres i la manufactura de qualsevol projecte específic per encàrrec.

Web: http://organiccottoncolours.com/

Nova botiga online: http://shop.organiccottoncolours.com/

Amb el carnet de soci de l'ets, tens un descompte del 15% per a la botiga online i el 20% per a la botiga física de Santa Cristina d'Aro. Si vols fer una compra per internet escriu-nos un correu alhora a info@etselquemenges.cat i infofoxfibrecolorganic.com per validar que ets soci i perquè t'apliquin el descompte.

 

RENÚNCIES
Aquest curs és per a persones sanes. El client entén que la dietista no actua com a metge. Si el client té cap patologia, rep atenció mèdica o segueix un tractament mèdic amb recepta, ha de consultar qualsevol canvi d’alimentació amb el metge, i sense deixar de prendre la medicació prescrita, tret que li indiqui el metge.

RESPONSABILITAT PERSONAL I ALLIBERAMENT DE RECLAMACIONS RELACIONADES AMB EL CURS
El client reconeix que assumeix tota la responsabilitat sobre la seva vida i benestar, així com sobre la vida i el benestar de la seva família i fills (si és el cas) i sobre totes les decisions preses durant aquest curs i després.

El client assumeix expressament els riscos del curs, incloent els de tastar aliments nous i riscos inherents a fer canvis en l’estil de vida.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS