DESCOMPTES

Restaurant Carlota Akaneya

Copa vi eco

Carlota Akaneya
C/Pintor Fortuny, 32. Barcelona
www.carlotaakaneya.com
Tel. 933 02 77 68


El Carlota Akaneya és l’únic restaurant japonès de Barcelona que ofereix la tradicional barbacoa japonesa, el sumiyaki (sumi vol dir ‘carbó vegetal’ i yaki, que t’ho fas tu mateix). El carbó vegetal és ecològic i prové de Cuba. “Normalment el carbó conté químics i això afecta la salut de la gent, l’aroma. Aquest és només fusta cremada”. A més, tota la carn que se serveix al Carlota és ecològica. L’Ignasi és el germà del director general de Veritas i gràcies a això, la carn la compren allà, i és la mateixa de la Pobla de Segur, la que serveixen a les carnisseries de les botigues.

"Nosaltres tenim aliments de primeríssima qualitat (la carn eco, el peix del Delta i les verdures i els bolets comprats al Petràs a la Boqueria), i també oferim braves o pa amb tomàquet, fet també a la brasa, perquè al Felipe i a mi ens agraden molt alguns plats de la nostra cuina i també ho volíem incloure”; una carta en què, això sí, la Natsumi (la xef japonesa i parella d’en Felipe) cuina menjar japonès: sopes miso, sopa de wakame, yakisobes o un umiyana gohan estel·lar, és a dir, arròs a la brasa amb sípia i carn de vedella (foto), un plat fet també a la llenya de la cuina i que no és tradicional del Japó però que la Natsumi havia elaborat molt a la seva terra. Al Carlota també s'hi ha d'anar per degustar el seu Kobe, la carn de vedella més venerada del món (vaques que escolten música clàssica, que els fan massatges i banys de sake)

Amb el carnet de soci et conviden a una copa de vi ecològic amb qualsevol dels menús de la carta.

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt