DESCOMPTES

Codisverd, estris per a una cuina saludable

Pelador ceràmic

A Codis  Verd creiem que és de vital importància el que mengem, però també com ho cuinem i on ho cuinem. Arran de la nostra inquietud per tot el que envolta el món natural i la cuina de salut, al nostre web trobareu una selecció d’estris de cuina respectuosos amb els aliments i amb la nostra salut com el Vitaliseur per cuinar al vapor tota mena d’aliments com ara verdures, pastissos o pa, màquines per fer begudes vegetals de soja, civada, ametlles, arròs...Màquines per fer pa lliures de tefló, ganivets ceràmics i molt més; tot amb materials de qualitat i lliures de tòxics que es puguin desprendre durant l’elaboració o cocció.

Codis Verd ha ampliat la seva gamma de productes per cuinar amb salut. Ara disposa de paelles amb recobriment antiadherent amb titani, molt més resistents a l’escalfor i l’ús i respectuoses amb la salut. A més els mànecs son extraïbles i permet fer-les servir al forn com a cassoles. Durant aquest mes de febrer podreu adquirir-les amb un 15% de descompte.

Entra a la nostra pàgina web www.codisverd.com per veure les nostres ofertes i participa en el sorteig de 10 teteres de ferro. A més a tots els socis d'etselquemenges els oferirem de regal un pelador de verdura ceràmic en compres superiors a 60,00 € o un ganivet ceràmic “paring” en superiors a 150 €.

PUBLICITAT

portada  —  amunt