GUIA BONÍSSIM EUROPA

Ja fa anys que, quan planifico un viatge a qualsevol ciutat del món, el primer que faig és traçar un recorregut per tots els locals saludables i mercats orgànics que hi ha. És com fer una guia alternativa. Agafo el mapa, marco cada ubicació, miro quins dies de la setmana obren per no tenir sorpreses desagradables i navegant per internet comprovo que aquell dia que hi aniré sigui obert. Fins i tot, si tinc temps, miro quin és el menú del dia; per allò de no trobar-me dos dies seguits un menú gaire semblant”.

US HI VEIEU REFLECTITS?

Boníssim Europa és el viatge de la Clara Balmaña i en Pau Sabater, dos joves entusiastes de l’alimentació saludable que van voler conèixer projectes i racons interessants fora de les nostres fronteres vinculats amb els criteris saludables que Etselquemenges defensa. Publiquem la guia gràcies al patrocinador que ens ha acompanyat sempre, La Finestra sul Cielo, i de desenes de persones que ens han ajudat a fer-ho possible a través de Verkami.

QUÈ INCLOU LA GUIA?

  • Un recorregut per Aix-en-Provence, París, Milà, Londres, Aarhus, Copenhaguen, Ystad, Mälmo i Estocolm, on descobrireu com viuen els bloguers més influents i saludables de cada regió i també els restaurants, mercats, forns de pa, economats, establiments bio i tots els racons per traçar el vostre viatge alternatiu a França, Itàlia, el Regne Unit, Dinamarca i/o Suècia.
  • Coneixereu els blocs de referència, que inclouen receptes que no podreu deixar de fer!
  • A la guia també trobareu entrevistes completes amb els protagonistes d’aquests blocs en què es toquen tots els temes de l’alimentació saludable: les intoleràncies, les dietes, el menjar cru, la presència de la cuina bio a Europa, etc.
  • La guia és un llibre fotogràfic de viatges inèdit i les imatges són altament inspiradores.
  • Hi trobareu tretze símbols diferents: ecològic, raw, sense gluten, sensibilitat alimentària, vegetarià, amanides, cuina local, biodinàmica, etc.

COM LA VEUREU?

  • La guia la podreu veure, sempre que ho vulgueu, des de la pàgina d’Etselquemenges i, si sou de viatge, de forma itinerant, la podreu consultar a la tauleta i també des del mòbil. També us la podreu descarregar en format PDF.
  • La podeu adquirir després d’haver-vos registrat prèviament a Etselquemenges.
  • Els mecenes de Verkami la podreu veure gratuïtament.

US DEIXEM UN PETIT TAST DE LA GUIA:

Un cop comprada la guia, us la podreu descarregar en format PDF per a visualitzar les imatges amb alta resolució.

PREU

  • La guia té un cost de 8,50 €.
  • Els socis d’etselquemenges teniu un 10% de descompte; 7,65 €.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

portada  —  amunt