GUIA GRATUÏTA d’Etselquemenges
i Orgànics Magazine

Canvia de
desodorant

La guia definitiva per eliminar
tòxics de les aixelles

Inclou una llista dels nostres
27 desodorants preferits SENSE TÒXICS

Durant el dia convivim amb moltíssimes substàncies químiques que són perilloses per a la nostra salut i formen part dels nostres hàbits diaris: els productes d’higiene i cosmètica.

Algunes d’aquestes substàncies són especialment preocupants, perquè provoquen seriosos problemes de salut o perquè s’acumulen i són molt difícils d’eliminar.

Cada vegada hi ha més evidència científica de l’impacte que té el còctel de tòxics en el nostre organisme. Canviar els productes d’higiene i cosmètica és més fàcil del que sembla.

Si només poguessis canviar un producte convencional per un d’ecològic, aquest, sense dubte, hauria de ser el desodorant.

I, per què el desodorant? Perquè a diferència d’un xampú, que te’l poses i l’esbandeixes immediatament, el desodorant es queda. I perquè està en una zona sensible del cos que ens depilem constantment, cosa que fa malbé la barrera cutània i la fa més permeable als tòxics.

Uneix-te al nostre propòsit i #cambiatudesodorante per començar una vida sense tòxics. Una acció que impacta directament i de manera positiva a la salut.

En aquesta guia aprendràs:

  1. L’evidència científica de la relació entre els tòxics i el càncer de mama

  2. Els tòxics més habituals que hi ha en els desodorants

  3. El nostre llistat dels 27 millors desodorants sense tòxics

Deixa’ns la teva adreça de correu i rep ara la guia GRATIS

Marketing por

El teu desodorant t’ha d'ajudar a prevenir el càncer de mama,

NO A PROVOCAR-LO.

#cambiatudesodorante