Llibres 

Deliciosas legumbresEditorial
Pàgs.:
Preu:

Els llegums són una font molt important de proteïnes, hidrats de carboni, vitamines i minerals i són un aliment que hauríem d’incorporar als menús setmanals. A part, són un aliment econòmic i molt versàtil; només cal tastar les receptes que ens ofereix la Georgina.

ampliar

Com a mi m’agrada. Les meves receptes saludables per ser feliçEditorial
Pàgs.:
Preu:

Cuinar de manera saludable, amb molt d’humor, gaudint i fent gaudir de bon àpats és l’objectiu de les receptes que ens ofereix la Sílvia en aquest llibre.

ampliar

Aprende a vivir, aprende a comerEditorial
Pàgs.:
Preu:

La Núria Roura ens presenta en aquest llibre la seva història personal i com va superar els trastorns alimentaris que va tenir de jove. Exposa la seva lluita personal de forma valenta amb tots els ets i uts, sense tabús. Us coneixereu millor, aprendreu a escoltar les vostres necessitats, millorareu la salut i reconnectareu amb la vostra essència.

ampliar

Hemsley, Hemsley. El arte de comer bienEditorial
Pàgs.:
Preu:

Les germanes Hemsley ens apropen a la seva filosofia de cuina saludable, gaudint de tots els àpats amb una alimentació senzilla, deliciosa i, el que és més important, nutritiva. No us perdeu l’oportunitat que us ofereix el llibre per començar el vostre propi viatge en l’art de menjar bé!

ampliar

L’agenda de l’Ets 2018Editorial
Pàgs.:
Preu:

Amb l’arribada de l’any nou ja tenim aquí la nova agenda de l’Etselquemenges! Aquest any ve carregada amb una gran novetat! Un menú setmanal per a cada mes de l’any firmat per la dietista de La Consulta Martina Ferrer

ampliar

Transforma la teva salutEditorial
Pàgs.:
Preu:

Vols saber com els bacteris intestinals i les hormones tenen la clau per mantenir-te allunyat dels medicaments usats per al restrenyiment crònic, els èczemes freqüents, les migranyes habituals, les menstruacions doloroses i els esquinços recurrents?

ampliar

Desayunos SENEditorial
Pàgs.:
Preu:

Comprovarem com un petit canvi al dia, a l'esmorzar, ens ajuda a assolir la felicitat i més fàcilment el pes ideal. Apte, fins i tot, per als més indecisos.

ampliar

Cuina flexiEditorial
Pàgs.:
Preu:

Adam Martin Skilton, periodista especialitzat en nutrició i fundador de la pàgina web etselquemenges.cat, ha publicat un llibre molt instructiu sobre el flexitarianisme, ens parla dels avantatges i d'una elecció de dieta que no ha d'eliminar totalment el consum de carn, peix i altres proteïnes animals.

ampliar

100 ideas para una vida más sana y naturalEditorial
Pàgs.:
Preu:

En el llibre es revela d'una manera elegant i propera que la salut i la bellesa física només s'aconsegueixen a través d'una fortalesa mental, emocional i espiritual. El lector trobarà més de 140 pàgines de consells; simplement haurà de deixar-se endur i creure que una vida plena d'amor, salut i alegria i abundància és a l'abast de tothom.

ampliar

Veure tots els articles

PUBLICITAT

amunt