Llibres 

Vivir sin gluten

Gemma Bes Padrós

Editorial Rocaeditorial
Pàgs.: 268
Preu: 21,76 €

Es pot deixar de banda el gluten i reorientar els hàbits alimentaris? Cuinar sense gluten està renyit amb el bon menjar? En aquest llibre tan preciós, amb una edició molt treballada, la nutricionista Gemma Bes contesta aquestes preguntes i exposa de manera fàcil i clara la importància de menjar sense gluten i com aquest canvi pot representar una oportunitat per millorar la qualitat de vida i viure més anys. El que farà les delícies del lector és la part de receptes, sucs i menús del cuiner Tomeu Caldentey, guardonat amb un premi Michelin, en què s'obre un ventall enorme de possibilitats i de sabors nous per descobrir. Apte no només per a celíacs.

ampliar

Comer para no morir

Michael Greger

Editorial Paidós
Pàgs.: 688
Preu: 32.30 €

El gran llibre de referència per combatre les quinze primeres causes de mort prematura (malalties cardiovasculars, diferents tipus de càncer, diabetis, Parkinson o hipertensió arterial, entre d’altres). El doctor Michael Greger, expert en nutrició i metge de fama mundial i director i fundador de www.NutritionFacts.org, ens explica que els petits canvis d’alimentació i d’estil de vida poden ser més eficaços que les pastilles o altres tractaments farmacològics i quirúrgics. Ens dóna una sèrie de consells senzills, fàcils d’aplicar i sustentats per la ciència nutricional més innovadora. Descobrirem quins aliments hem de consumir i quins canvis d’estil de vida hem d’aplicar si volem allargar l'esperança de vida.

ampliar

Menja’t el tarro

Marta Vergés Viñals

Editorial Cossetania
Pàgs.: 208
Preu: 16.06 €

Marta Vergés, nutricionista i xef de cuina natural ens presenta Menja’t el tarro, un llibre amb seixanta receptes de tarros saludables per endur on vulguis. Una innovadora i divertida manera de menjar de carmanyola que revoluciona els Estats Units. Coneguts com els mason jars, aquests pots de vidre porten aliments naturals, vitals, ecològics i convenients, els que vénen directament de la terra. Un estil d’alimentació sense gluten que ens allibera de les toxines acumulades al llarg dels anys, i ens ajuda a nodrir i enfortir les cèl·lules. Una cuina acolorida, vibrant, creativa i sostenible, que propugna el respecte pels animals, l’agricultura local i la vida mateixa. Menja’t el tarro inclou receptes saludables, molt ben combinades, que en donaran marxa durant el dia i faran que no ens adormim davant de l’ordinador!

ampliar

L’agenda de l’ets

L’agenda de l’ets

Núria Coll

Editorial Zaghorí de ideas
Pàgs.:
Preu: 15 €

Si sou uns apassionats de l’alimentació saludable no us perdeu l’ agenda de l’Ets! Un llibre/agenda amb un gran contingut de trucs per dur un estil de vida saludable i els secrets més ben guardats de la directora d’Etselquemenges, Núria Coll. És molt més que una agenda,  ja que a banda de que hi podreu escriure totes les vostres activitats diàries, a més, aprendreu el concepte més pur del que significa menjar sa. Cada pàgina està dedicada a un aliment de temporada, ja sigui amb una elaboració culinària, o el truc de com cuinar-lo per obtindre’n  el màxim partit o els beneficis que ens aporta pel nostre organisme. A més a més també us ofereix una sèrie d’extres; fires i esdeveniments d’alimentació saludable, calendari estacional de fruites i verdures, informació sobre fires i mercats, guia de peixos i de pesticides, recomanacions de webs,... i moltes coses més! Trucs que perduren de per vida, una agenda per guardar. Compra-la a aquí.

ampliar

Secretos. Relatos de mucha gente pequeña

Gustavo Duch

Editorial El Tinter
Pàgs.: 140
Preu: 10.45 €

Una visió poètica de la vida i l'alimentació.

ampliar

Cuina feliç

Cuina feliç

Anna Garcia

Editorial Grup 62
Pàgs.: 160
Preu: 17,90 €

Receptes sanes i refrescants per encarar la vida amb energia.

ampliar

Alimentación sana vs. transgénicos, aditivos y nanotecnología

Jeanette Jaime, Albert Roland

Editorial Ediciones Obelisco
Pàgs.: 268
Preu: 14.25 €

El coneixement ens farà lliures. També alimentàriament.

ampliar

Aceite de coco

Josefina Llargués

Editorial Obelisco
Pàgs.: 192
Preu: 10.45 €

Si encara no fas servir l'oli de coco per a tot, continua llegint.

ampliar

Postres crudiveganos

Emily von Euw / Trad. Núria Caminero

Editorial Juventud
Pàgs.: 224
Preu: 23.75 €

100 receptes de postres crudiveganes i sense gluten

ampliar

Veure tots els articles

PUBLICITAT

amunt