Llibres 

La cuina sostenibleEditorial
Pàgs.:
Preu:

Idees, trucs i receptes per no llençar res.

ampliar

La dieta de les emocions

La dieta de les emocionsEditorial
Pàgs.:
Preu:

Imagina la teva vida donant el màxim de tu, amb energia i amb la certesa que pots aconseguir els teus objectius gaudint del que t’agrada. En una paraula: FELIÇ. No és una utopia, és possible, i és el que s’explica a La dieta de les emocions. Un llibre que et donarà les claus  per trobar l’equilibri mental i emocional a través de certs aliments, pensaments i hàbits que et permetin assolir el benestar.

ampliar

Aprende a vivir, aprende a comer

Aprende a vivir, aprende a comerEditorial
Pàgs.:
Preu:

La coach Núria Roura ens ensenya a viure la relació amb el menjar sense ansietat, culpa ni judicis i amb ella aprenem a gaudir d’una alimentació sana, energètica i nutritiva.

ampliar

Grasas buenas

Grasas buenasEditorial
Pàgs.:
Preu:

El nutricionista Marc Vergés ens explica quines greixos saludables hem de consumir diàriament si volem millorar la nostra salut. Amb les que aprendrem a baixar de pes, augmentar la musculatura, regular les nostres hormones i millorar l’estat d’ànim i deixar de ser esclaus del menjar.

ampliar

El equilibrio natural

El equilibrio naturalEditorial
Pàgs.:
Preu:

  Sebastian Pole, cofundador de la marca especialitzada en herbes ayurvèdiques ecològiques Pukka, ens descobreix com treure el màxim profit de l’extraordinari poder de les plantes medicinals amb aquesta col·lecció de 70 receptes a base d’herbes, botànics frescos i els millors ingredients de la pròpia naturalesa. Amb el llibre El equilibrio natural, prepara’t per nodrir, estimular, relaxar, tonificar i protegir el teu cos i ment.

ampliar

Especias. Heroínas de la salud

Especias. Heroínas de la saludEditorial
Pàgs.:
Preu:

  Recolzat per un extraordinari equip de professionals de la medicina i institucions,Especias, heroínas de la salud, explora les aplicacions nutricionals i mèdiques de 30 espècies comunes, però no per això menys extraordinàries, per les seves sorprenents propietats curatives. A més, de les més de 90 receptes, 20 vénen de la mà de xefs reconeguts internacionalment com José Andrés o Peter Gordon aportant plats amb barreges d’aquestes espècies aconseguint equilibris dolços, àcids, amargs i picants.

ampliar

Menja’t el tarro

Menja’t el tarroEditorial
Pàgs.:
Preu:

L’estil de vida que portem ens obliga en moltes ocasions a fer els àpats fora de casa i portar una alimentació saludable i natural en aquestes condicions no sempre resulta fàcil. L’autora, Marta Vergés, és capaç de demostrar-nos que amb els ingredients adequats i un tarro podem menjar ràpid, fàcil i sà en qualsevol lloc. Per això ens ofereix 60 receptes plenes de colors, textures, amb aliments de la terra, lliures de gluten i rics en nutrients per a que ja no hi hagi excuses per cuidar-nos.

ampliar

Cocina vegetariana sin gluten

Cocina vegetariana sin glutenEditorial
Pàgs.:
Preu:

  Gaudir menjant sense gluten, cuinant a casa de forma senzilla, amb opcions vegetarianes… es possible! En aquest llibre trobaràs, a més de respostes a dubtes sobre celiaquia, intolerància i alèrgia al gluten i descripcions dels diferents cereals i farines sense gluten, 140 receptes vegetarianes delicioses amb trucs i consells amb què elaborar menús variats per no caure en la monotonia i sorprendre als teus convidats.

ampliar

Tu casa sin tóxicos

Tu casa sin tóxicosEditorial
Pàgs.:
Preu:

  Diàriament, a la nostra llar i lloc de treball, ens trobem exposats a baixes però constants dosis de radiacions artificials i substàncies químiques que sense ser conscients ens poden causar problemes de salut. Ens trobem davant d’un manual imprescindible amb el que l’autora ens ensenya a detectar-los i a trobar alternatives i solucions saludables per a fer-los front.

ampliar

Veure tots els articles

PUBLICITAT

portada  —  amunt