Llibres 

La dieta de les emocions

La dieta de les emocionsEditorial
Pàgs.:
Preu:

Imagina la teva vida donant el màxim de tu, amb energia i amb la certesa que pots aconseguir els teus objectius gaudint del que t’agrada. En una paraula: FELIÇ. No és una utopia, és possible, i és el que s’explica a La dieta de les emocions. Un llibre que et donarà les claus  per trobar l’equilibri mental i emocional a través de certs aliments, pensaments i hàbits que et permetin assolir el benestar.

ampliar

Aprende a vivir, aprende a comer

Aprende a vivir, aprende a comerEditorial
Pàgs.:
Preu:

La coach Núria Roura ens ensenya a viure la relació amb el menjar sense ansietat, culpa ni judicis i amb ella aprenem a gaudir d’una alimentació sana, energètica i nutritiva.

ampliar

Grasas buenas

Grasas buenasEditorial
Pàgs.:
Preu:

El nutricionista Marc Vergés ens explica quines greixos saludables hem de consumir diàriament si volem millorar la nostra salut. Amb les que aprendrem a baixar de pes, augmentar la musculatura, regular les nostres hormones i millorar l’estat d’ànim i deixar de ser esclaus del menjar.

ampliar

El equilibrio natural

El equilibrio naturalEditorial
Pàgs.:
Preu:

  Sebastian Pole, cofundador de la marca especialitzada en herbes ayurvèdiques ecològiques Pukka, ens descobreix com treure el màxim profit de l’extraordinari poder de les plantes medicinals amb aquesta col·lecció de 70 receptes a base d’herbes, botànics frescos i els millors ingredients de la pròpia naturalesa. Amb el llibre El equilibrio natural, prepara’t per nodrir, estimular, relaxar, tonificar i protegir el teu cos i ment.

ampliar

Especias. Heroínas de la salud

Especias. Heroínas de la saludEditorial
Pàgs.:
Preu:

  Recolzat per un extraordinari equip de professionals de la medicina i institucions,Especias, heroínas de la salud, explora les aplicacions nutricionals i mèdiques de 30 espècies comunes, però no per això menys extraordinàries, per les seves sorprenents propietats curatives. A més, de les més de 90 receptes, 20 vénen de la mà de xefs reconeguts internacionalment com José Andrés o Peter Gordon aportant plats amb barreges d’aquestes espècies aconseguint equilibris dolços, àcids, amargs i picants.

ampliar

Cocina vegetariana sin gluten

Cocina vegetariana sin glutenEditorial
Pàgs.:
Preu:

  Gaudir menjant sense gluten, cuinant a casa de forma senzilla, amb opcions vegetarianes… es possible! En aquest llibre trobaràs, a més de respostes a dubtes sobre celiaquia, intolerància i alèrgia al gluten i descripcions dels diferents cereals i farines sense gluten, 140 receptes vegetarianes delicioses amb trucs i consells amb què elaborar menús variats per no caure en la monotonia i sorprendre als teus convidats.

ampliar

Tu casa sin tóxicos

Tu casa sin tóxicosEditorial
Pàgs.:
Preu:

  Diàriament, a la nostra llar i lloc de treball, ens trobem exposats a baixes però constants dosis de radiacions artificials i substàncies químiques que sense ser conscients ens poden causar problemes de salut. Ens trobem davant d’un manual imprescindible amb el que l’autora ens ensenya a detectar-los i a trobar alternatives i solucions saludables per a fer-los front.

ampliar

Green and Clean

Green and CleanEditorial
Pàgs.:
Preu:

  En aquest llibre, l’autora Teresa Pinyol, ens ofereix una guia plena de consells, trucs i recomanacions per realitzar la neteja de la nostra llar de forma ecològica, sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Ens ofereix l’oportunitat d’escollir entre diferents marques o bé l’opció de fabricar els nostres propis productes.

ampliar

Placeres Veganos

Placeres VeganosEditorial
Pàgs.:
Preu:

Amb aquest llibre, l’autora ens proposa receptes sencilles i variades amb fruites, hortalizes i plantes per aquè incorporar-les a la nostra dieta diària no ens suposi cap esforç. Estan organitzes per temps de cocció i poden adaptar-se a qualsevol moment i paladar. Perquè menjar verdura no està renyit amb el sabor ni la qualitat.

ampliar

Veure tots els articles

PUBLICITAT

amunt