100 ideas para una vida más sana y natural

En el llibre es revela d'una manera elegant i propera que la salut i la bellesa física només s'aconsegueixen a través d'una fortalesa mental, emocional i espiritual. El lector trobarà més de 140 pàgines de consells; simplement haurà de deixar-se endur i creure que una vida plena d'amor, salut i alegria i abundància és a l'abast de tothom.

Inici  ›  Llibres  28 de novembre 2017 | Actualitzat el 30 de novembre 2017

100 ideas para una vida más sana y natural


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Després del llibre Una princesa en el espejo i la creació de diversos programes dissenyats i orientats a la dona per tal d’augmentar la confiança en si mateixa, la coach i escriptora Maria Tolmo, que es defineix com a “doctora de l’ànima”, escriu aquest nou llibre de consells per poder gaudir d’una vida més sana i natural.

En el llibre es revela d’una manera elegant i propera que la salut i la bellesa física només s’aconsegueixen a través d’una fortalesa mental, emocional i espiritual.

El lector trobarà més de 140 pàgines de consells; simplement haurà de deixar-se endur i creure que una vida plena d’amor, salut i alegria i abundància és a l’abast de tothom.

Apte per als capaços de ser amables amb si mateixos.

PUBLICITAT

portada  —  amunt