A la taula i al llit, al primer crit

Guia revolucionària d’hàbits alimentaris infantils saludables.A través del llibre farem un recorregut pels esmorzars, dinars, berenars, sopars i begudes, passant per seccions com les proteïnes i el menjar integral.

Inici  ›  Llibres  28 de novembre 2017 | Actualitzat el 30 de novembre 2017

A la taula i al llit, al primer crit


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

La nostra Trinitat Gilbert ens ha ensenyat moltes coses sobre alimentació infantil. I tenir tot el seu coneixement resumit en un llibre és un must. Amb A la taula i al llit, al primer crit ens ensenya hàbits saludables per a tota la família, però sense alarmismes, ni radicalismes. Tal com diu, “preocupa’t pel que menges cada dia i no pel que facis un dia de manera excepcional”. Així doncs, res del típic got de llet de vaca amb galetes maria, sinó més aviat cereals de varietats ancestrals, sèsam i ametlles per al calci…  i productes de proximitat, de temporada i sempre que es pugui, ecològics.

A través del llibre farem un recorregut pels esmorzars, dinars, berenars, sopars i begudes, passant per seccions com les proteïnes, el menjar integral o el mític “Poden menjar l’aliment que ha caigut a terra?”. També parla d’obesitat i de falsos mites de l’acne juvenil. Tot amb l’assessorament del psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer.

Apa, us deixo, que vaig a preparar les croquetes de cigrons i sèsam i la crema de pèsols frescos que la Trini ha inclòs al llibre!

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt