Alimentos que curan: Nutrición energética para tu cuerpo, tu mente y tus emociones

Sabem que som el que mengem i que els aliments estan vinculats a la salut, l’estat emocional i, també, la sexualitat. Una temàtica que el doctor Jorge Pérez-Calvo aborda ara acompanyat de Pilar Benítez.

Inici  ›  Llibres  23 de setembre 2013 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

Alimentos que curan: Nutrición energética para tu cuerpo, tu mente y tus emociones


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Una gasela és capaç de saltar quatre o cinc metres perquè ha evolucionat per adaptar-se a un entorn determinat i perquè s’alimenta de les herbes i plantes petites que troba a la sabana; això li permet comportar-se com una gasela. Un tigre menja la carn del que depreda, i això li permet comportar-se com un tigre. Si un tigre mengés el mateix que una gasela, es posaria malalt.

Això també passa amb les persones, que emmalaltim quan mengem el que no hem de menjar. Tots tenim necessitats alimentàries diferents: els ullals i les dents poden ser més o menys afilats o plans, i això pot indicar més o menys necessitat de proteïna animal; diferències que s’evidencien, per exemple, entre un esquimal i un caribeny.

Aprendre a escoltar el cos, a conèixer el yin i el yang, a millorar la gestió de la nostra energia –fins i tot sexual– és el que llegirem en aquesta novetat editorial del doctor Jorge Pérez Calvo i Pilar Benítez.

Informació relacionada:

  • Revitalízate, un altre llibre de Jorge Pérez-Calvo
  • La seva consulta en línia
PUBLICITAT

portada  —  amunt