Aprende a desayunar

Més de vuitanta receptes d’esmorzars sans i saborosos per a tota la família, idees per estalviar temps de preparació a la cuina, alternatives casolanes per dur a classe o a l’oficina i moltíssims consells per gaudir dels matins com cal.

23 d'abril 2019
Aprende a desayunar


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Raquel Bernàcer, autora del bloc de gastronomia i salut “Alimentarte”, publica el seu primer llibre: Aprende a desayunar (Editorial Amat). Tot va començar el 2015 quan va començar a compartir els seus esmorzars al seu compte d’Instagram; va generar tant d’interès que l’any següent va crear un receptari en línia: “15 idees d’esmorzars saludables per començar el dia”.

En el llibre, desmunta falsos mites sobre l’esmorzar i els hàbits culturals de l’esmorzar occidental actual. Desgrana quins aliments són sans i quins no. Inclou més de vuitanta receptes d’esmorzars sans i saborosos per a tota la família, idees per estalviar temps de preparació a la cuina, alternatives casolanes per dur a classe o a l’oficina i moltíssims consells per gaudir dels matins com cal.

Escriu el comentari
PUBLICITAT

portada  —  amunt