Aprende a vivir, aprende a comer

La Núria Roura ens presenta en aquest llibre la seva història personal i com va superar els trastorns alimentaris que va tenir de jove. Exposa la seva lluita personal de forma valenta amb tots els ets i uts, sense tabús. Us coneixereu millor, aprendreu a escoltar les vostres necessitats, millorareu la salut i reconnectareu amb la vostra essència.

Inici  ›  Llibres  1 de desembre 2017

Aprende a vivir, aprende a comer


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

La Núria Roura ens presenta en aquest llibre la seva història personal i com va superar els trastorns alimentaris que va tenir de jove, així com les addiccions, la dependència emocional, l’ansietat, els atacs de pànic… Comparteix amb tots els lectors els passos que va haver de seguir, les tècniques que la van ajudar a superar tota aquella situació i les eines i els exercicis que va aprendre, i defuig sempre clixés i prejudicis.

Exposa la seva lluita personal de forma valenta amb tots els ets i uts, sense tabús. Fa una crítica als tractaments que va rebre de la medicina convencional i explica tots els que sí que la van ajudar; tractaments que no només se centraven a fer pujar el pes, sinó que buscaven una solució més global, fent èmfasi en el treball personal i emocional: constel·lacions familiars, kinesiologia, reiki, flors de Bach, homeopatia, astrologia psicològica.

Un cop superada aquella situació i després d’anys de fer de coach de salut i alimentació SEN (saludable, energètica i nutritiva), des de la seva pàgina web, exposa la seva relació actual amb el menjar i com això va transformar-li la vida i la salut.

Us coneixereu millor, aprendreu a escoltar les vostres necessitats, millorareu la salut i reconnectareu amb la vostra essència.

PUBLICITAT

portada  —  amunt