Ayudas naturales para el riñón. Guía práctica de terapias convencionales y complementarias

“Aquest llibre inclou tot el que has de saber sobre la salut i la malaltia dels ronyons. Però el coneixement és només el primer pas; ara has d’entrar en acció”. Així acaba aquesta guia –pràctica i directa, com il·lustra aquesta frase–, que repassa, també, la importància d’una bona alimentació.

Inici  ›  Llibres  24 de juliol 2013 | Actualitzat el 16 de desembre 2016

Ayudas naturales para el riñón. Guía práctica de terapias convencionales y complementarias


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

La guia està dividida en tres parts. A la primera, hi trobem informació sobre les malalties del ronyó. Destaca la importància de tenir una bona comunicació amb el metge, i per això dedica un apartat –titulat La relación con los profesionales de la medicina– per ajudar a formular preguntes adequades per comprendre l’abast de la malaltia i treure partit a les visites amb el nefròleg. Aquesta primera part d’informació es complementa amb el glossari i els enllaços d’interès del final.

El llibre continua amb les causes i tractaments convencionals, i amb enfocaments alternatius (des de l’acupuntura fins a la fitoteràpia).

No podem oblidar els capítols referents a l’alimentació, ja que una bona dieta retarda o, fins i tot, atura l’evolució de les malalties de ronyó. Hi llegim, per exemple, que és molt important reduir el consum de sodi (fins i tot els analgèsics en porten!), fòsfor i proteïnes (carn, peix i lactis), que cal vigilar el consum de potassi i de magnesi…

Informació relacionada del nostre portal: Quina quantitat de líquid hem de beure al dia?

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt