Being Biotiful

Després d'uns quants anys de pràctica en l'art de torrar i barrejar llavors, batre fruites i verdures i combinar ingredients de manera sorprenent, ens explica la seva història i els seus consells essencials i inspiradors per canviar la nostra rutina alimentària i encaminar-nos cap a una dieta vegetariana, orgànica i de temporada.

23 d'abril 2019
Being Biotiful


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Menjar saludable no sempre és fàcil, i menys si arribem tard a casa, cansats i amb molta gana i, al final, ja sigui per falta de temps o d’inspiració, és fàcil caure a la trampa de menjar alguna cosa precuinada, sense cap tipus d’elaboració i, en termes generals, poc saludable. Però, i si resulta que es pot menjar de forma saludable tot i tenir poc temps?

Chloé Sucrée, fundadora del blog Being Biotiful que compta amb milers de seguidors, ens ensenya el mètode Batch Cooking, una manera de planificar i preparar plats saludables, casolans i fàcils per a tota la setmana i en només una tarda.

Després d’uns quants anys de pràctica en l’art de torrar i barrejar llavors, batre fruites i verdures i combinar ingredients de manera sorprenent, ens explica la seva història i els seus consells essencials i inspiradors per canviar la nostra rutina alimentària i encaminar-nos cap a una dieta vegetariana, orgànica i de temporada.

Escriu el comentari
PUBLICITAT

portada  —  amunt