Cocina vegana mediterránea

Aquest és un d’aquells llibres imprescindibles –de fet, és una reedició– en qualsevol cuina saludable. Independentment que siguem vegans o no, hi trobarem receptes saboroses amb ingredients típics mediterranis classificats per estacions i graelles amb els valors nutricionals dels diferents aliments, entre molta d’altra informació.

Inici  ›  Llibres  9 de setembre 2013 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

Cocina vegana mediterránea


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

A Etselquemenges, hem parlat sovint de veganisme –l’opció de ser 100% vegetarià–, però: com fem la transició cap a aquest tipus de dieta?; és possible una vida sana a llarg termini si només mengem vegetals? Aquest llibre us resoldrà tots aquests dubtes, tant per als que s’inicien en aquesta dieta com per als que fa anys que la practiquen.

La virtut especial d’aquesta publicació és que l’autora només ha fet servir productes de la conca mediterrània.

I encara hi trobareu un altre valor afegit: el llibre inclou informació sobre l’estacionalitat dels aliments i els millors llocs on comprar-los.

PUBLICITAT

portada  —  amunt