Com a mi m’agrada. Les meves receptes saludables per ser feliç

Cuinar de manera saludable, amb molt d’humor, gaudint i fent gaudir de bon àpats és l’objectiu de les receptes que ens ofereix la Sílvia en aquest llibre.

Inici  ›  Llibres  1 de desembre 2017

Com a mi m’agrada. Les meves receptes saludables per ser feliç


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Després de fer un gran canvi d’alimentació gràcies a en Xevi Verdaguer per tal de poder-se quedar embarassada, la Sílvia Abril va fer un gir de 180 graus en els seus hàbits alimentaris i els de la seva família.

Per no avorrir-se i gaudir menjant i cuinant es va envoltar de grans especialistes. Va aprendre receptes inèdites, ingredients nous, coccions diferents i tècniques culinàries noves gràcies a la xef Montse Vallory, i en Marc Vergés la va ajudar a equilibrar nutricionalment els plats i àpats.

Aprofita aquest llibre per compartir tot aquest aprenentatge amb receptes sense gluten, sucres, fregits ni farines. Mostra que no cal fer un canvi dràstic, sinó que val més que sigui de forma progressiva; sense adonar-vos-en entrareu en el mon saludable i, cada vegada, en voldreu més: més receptes, i més coneixement.

Segons la Sílvia, el canvi fa que no sàpiga greu dedicar hores a la cuina, perquè val la pena. No sap greu llevar-se ben d’hora per fer esport, perquè val la pena. I el millor de tot, no sap greu l’esforç fet perquè ha valgut molt la pena, ja que es dorm millor, es descansa més, hi ha més equilibri, el sistema digestiu funciona millor, en definitiva, ens sentim més feliços.

Cuinar de manera saludable, amb molt d’humor, gaudint i fent gaudir de bon àpats és l’objectiu de les receptes!

PUBLICITAT

portada  —  amunt