Cómo cura la avena

Si hi ha un superaliment per excel·lència, és la civada. Tan intel·ligent que ens engreixa o ens aprima segons el que necessitem. I ens fa més guapos, i serens, i amb menys colesterol... No entenc com és que encara no han fet un anunci que digui: "Si vols lligar més, pren civada!". Temps al temps!

Inici  ›  Llibres  19 de març 2014 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

Cómo cura la avena


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

El doctor Miquel Pros, especialista en medicina natural, és conegut per la defensa aferrissada que fa de la civada. I ens ho explica detalladament amb aquest llibre.

Algunes raons que hi trobareu:

La primera és que és un dels cereals més complets per les seves qualitats energètiques i nutritives. La civada és rica en proteïnes, hidrats de carboni, greixos, i en vitamines, minerals i oligoelements.

La segona… és que ens fa més guapos. Sí, fora bromes: ens ajuda a mantenir-nos joves, a estar menys estressats, és purificant, ens dóna energia i vitalitat…

I, esclar, la tercera raó és inevitable: millora la vida sexual.

Quarta: alleugereix la digestió.

Cinquena: regula el pes. I és un aliment tan intel·ligent que si voleu guanyar pes, us engreixa, i si teniu excés de pes, us aprima. És un gran regulador metabòlic.

Sisena: disminueix el colesterol dolent i augmenta el bo.

I encara n’hi ha més: és una gran alternativa a la llet i, fins i tot, alguns celíacs la toleren.

A banda d’explicar-nos tots els beneficis i qualitats terapèutiques, el doctor Pros ens recomana receptes de plats freds i calents, i una monodieta a base de civada per aprimar-se i desintoxicar-se.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS