Cuina flexi

Adam Martin Skilton, periodista especialitzat en nutrició i fundador de la pàgina web etselquemenges.cat, ha publicat un llibre molt instructiu sobre el flexitarianisme, ens parla dels avantatges i d'una elecció de dieta que no ha d'eliminar totalment el consum de carn, peix i altres proteïnes animals.

Inici  ›  Llibres  28 de novembre 2017 | Actualitzat el 30 de novembre 2017

Cuina flexi


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Ets flexitarià, és a dir, vegetarià entre setmana i menges una mica de carn els caps de setmana?

Vols explorar diferents propostes saludables a més del vegetarianisme?

Vols una coartada amable per poder-te relaxar una mica i no vols convertir la teva dieta en una religió o un dogma?

Adam Martin Skilton, periodista especialitzat en nutrició i fundador de la pàgina web etselquemenges.cat, ha publicat un llibre molt instructiu sobre el flexitarianisme, ens parla dels avantatges i d’una elecció de dieta que no ha d’eliminar totalment el consum de carn, peix i altres proteïnes animals.

Aquest llibre conté vuitanta receptes saboroses i un menú complet entre esmorzars, dinars i sopars per poder explorar aquesta possibilitat de dieta en un total de 21 dies.

L’autor ens recorda que la recepta no és una fórmula magistral i que podem canviar els ingredients i modificar les quantitats en funció de les preferències que tinguem.

Martín subratlla la importància de cuinar en llibertat. Les seves propostes només assenyalen un camí que podem seguir, ens conviden a dinar segons les necessitats personals i menys segons les nostres creences.

Un paper rellevant en totes les receptes el té l’oli d’oliva verge extra, i si és ecològic molt millor.

Apte per a vegetarians a la recerca de noves tendències.

PUBLICITAT

portada  —  amunt