Cuinar per a celíacs

Guia completa amb consells i receptes a dojo per als celíacs grans i petits.

Inici  ›  Llibres  3 de març 2015 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

Cuinar per a celíacs


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Quan diagnostiquen una celiaquia, sovint el pacient se sent perdut, ja que ha de canviar la rutina, costums alimentaris… A través d’aquest llibre, la Sílvia Vicent ens explica el seu propi cas: el 2008 li van diagnosticar la malaltia i va haver de (re)aprendre a cuinar sense gluten.

El llibre tracta tant l’alimentació infantil com la dels adults, amb 250 receptes per als dies de cada dia i per a les celebracions més tradicionals. També inclou molts consells per manipular els aliments amb l’objectiu d’evitar la contaminació creuada, un llistat de cereals d’arreu del món per fer que la dieta sigui més saludable i saborosa, i l’explicació de com ha de ser el rebost, els aliments bàsics, mètodes de cocció, conservació i aprofitament.

Alguns dels capítols que trobareu al llarg del llibre tracten de pans, masses, creps, salses, pasta, postres…

Articles relacionats:
Viure sense gluten
La malaltia celíaca i la seva dieta

 

Comentaris
PUBLICITAT

amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS