Dime qué comer si soy celíaco

Si sou celíacs o teniu algun trastorn que us obliga a fer una dieta sense gluten, aquesta guia us anirà molt bé per aprendre a portar una bona alimentació en el dia a dia. També és útil per a metges (la celiaquia és una de les malalties més mal diagnosticades!), dietistes, xefs...

24 de gener 2014 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016
Dime qué comer si soy celíaco


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

He de deixar de prendre civada? Puc ser celíac sense tenir els símptomes característics? La celiaquia pot haver aparegut després d’una intervenció quirúrgica o durant l’embaràs? Si sóc celíac, tinc més punts de tenir intolerància a la lactosa?

Aquestes preguntes i moltes més les trobareu en aquest llibre, que comença amb una perspectiva senzilla i clara de la celiaquia i de la dieta, i segueix amb avisos pràctics, receptes i una guia de recursos.

Hi trobareu, per exemple, les últimes notícies i investigacions sobre les lleis d’etiquetatge d’aliments relacionats amb el gluten, o receptes i consells dels més experts: els celíacs.

I si sou metge, us interessa saber que la celiaquia és una de les malalties més mal diagnosticades, ja que sovint es confon amb la síndrome de còlon irritable, colitis, malaltia de Crohn, etc.

Llegiu més articles sobre celiaquia.

PUBLICITAT

portada  —  amunt