Dime qué comer si tengo diabetes

"Un 91% de casos de diabetis de tipus 2 podrien haver-se evitat amb certs canvis en l'estil de vida". "Quan es té diabetis el risc de tenir una malaltia cardiovascular és quatre vegades superior". Dos arguments clau per posar atenció a la dieta quan es té diabetis.

9 de juny 2014 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016
Dime qué comer si tengo diabetes


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

El llibre comença amb el què-qui-com de la diabetis, especialment de la de tipus 2, que Elaine Magee rebateja amb el nom de “diabetis de doble maledicció”, ja que té relació amb una dieta inadequada i falta d’exercici. Segons l’autora, en té la culpa el sistema de vida actual: després de la Segona Guerra Mundial, l’alimentació familiar va passar a ser una tasca de restaurants i grans empreses, i va generar una epidèmia d’obesitat que es va agreujar per l’arribada de l’era tecnològica, que va suposar menys exercici. Així doncs, segons Magee, la clau de tot plegat rau en el fet de recuperar la cuina familiar i d’estar físicament actius.

El llibre també presenta els últims descobriments sobre les causes d’aquesta patologia, els tractaments i la relació que l’alimentació té amb la diabetis.

A més, inclou moltes receptes que, a més de bones, són pràctiques, amb ingredients fàcils de trobar (cosa que no passa amb tots els llibres d’alimentació saludable). També hi ha consells per comprar al supermercat o per menjar fora de casa quan es té aquesta malaltia. Gaudir de la vida i del menjar també és possible amb diabetis.

Consulteu els articles sobre diabetis d’Etselquemenges.

PUBLICITAT

portada  —  amunt