Eat and Run

Begudes i barretes bioenergètiques per a esportistes i gent activa.

18 de juny 2016 | Actualitzat el 28 de novembre 2017
Eat and Run


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

La introducció de l’Olga Runner és canyera: “Ja sé que tots portem un ritme frenètic, que tots hem d’arribar a tot i que és difícil trobar el temps per cuinar, practicar esport i gaudir de la vida. Per això les meves receptes són fàcils, ràpides i versàtils. Però, compte, el més important de tot és fer un esforç per prioritzar”. Una declaració d’intencions que marca el nivell d’aquest llibre amb receptes de begudes i barretes bioenergètiques que asseguren el rendiment esportiu (i, de rebot, intel·lectual), per regenerar després dels entrenaments i competicions. Els dipòsits d’hidrats de carboni, els nivells de glucosa, la hidratació… no s’escapa cap serrell.

A més, les receptes són amb ingredients naturals, locals, de temporada i ecològics. Perquè, com l’autora afirma, “no és el mateix alimentar-se que nodrir-se”.

Ideal per a esportistes i amb gent amb molta activitat, però també per a nens i adolescents, treballadors estressats, viatgers, vegans, vegetarians, crudívors, gent amb intoleràncies…

Dit això, marxo a preparar-me una beguda antiinflamatòria de poma i unes barretes energètiques d’espirulina i pol·len, ideals per a les defenses (amb molts immunonutrients).

PUBLICITAT

portada  —  amunt