El equilibrio a través de la alimentación: sentido común, ciencia y filosofia oriental

Un llibre sobre la manera de treure partit a la nostra alimentació, amb una visió integrativa de l'individu. Sí, pot semblar complicat, però perdeu-vos entre les pàgines d'Olga Cuevas i veureu com tot es fa senzill.

Inici  ›  Llibres  6 de novembre 2013 | Actualitzat el 19 de novembre 2013

El equilibrio a través de la alimentación: sentido común, ciencia y filosofia oriental


Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un clàssic que ens fa replantejar moltes coses d’una manera entenedora. És sana l’aigua que bevem? Què és la vitalitat dels aliments i com ens influeix? Quin tipus d’aliments ens convenen per estar equilibrats i vitals? O qüestions més específiques, com ara com tenir bones digestions, com mantenir els ossos forts o com prevenir els accidents cardiovasculars.

Olga Cuevas compara i barreja dues visions de la nutrició: l’oriental, amb una visió més total de l’individu com a part del cosmos i relacionant cada factor que l’influeix, i l’occidental, que analitza independentment les parts d’un tot.

Recupera alguns articles de l’Olga Cuevas a l’Etselquemenges.

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt