El estudio de China

Se n'ha fet la pel·lícula ('Forks Over Knives'), se n'han venut més de cinquanta milions d'exemplars arreu del món... I fins i tot vosaltres, lectors, ens n'heu demanat la ressenya! Aquest llibre és la recopilació de vint anys d'investigació entre la Xina i els Estats Units sobre els efectes del consum de proteïnes animals en la salut.

Inici  ›  Llibres  16 de desembre 2013 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

El estudio de China


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Vigileu si no esteu forts de moral avui, perquè aquest llibre és com un gerro d’aigua freda. Atenció: cada vegada gastem més diners en assistència sanitària i, tot així, dos terços de la població té excés de pes i quinze milions de nord-americans, diabetis. Les malalties cardiovasculars tenen la mateixa incidència que fa trenta anys, i la guerra contra el càncer iniciada als anys setanta avança lentament. Gairebé la meitat de la població pren medicaments cada dia i més de cent milions de nord-americans tenen massa colesterol. Els joves es posen més malalts que abans i un terç dels infants pesa massa o ho farà en el futur. A més, un tipus de diabetis que abans només afectava els adults es dóna cada vegada més en nens.

Ep, no us desanimeu! Aquest llibre del científic nutricionista Colin Campbell vol transmetre un missatge esperançador, clar i concís. Però, sobretot, vol donar solucions. Per això, treballa la relació que hi ha entre el consum de proteïna animal i malalties típicament occidentals, com la diabetis, els problemes cardiovasculars, determinats càncers, etc . No és estrany, doncs, que The New York Times l’anomenés “el gran prix de l’epidemiologia”. La solució? Segons Campbell, una dieta basada en plantes i aliments integrals.

Articles en què hem parlat de Colin Campbell:

 

Articles relacionats:

PUBLICITAT

portada  —  amunt