El factor microbio y las enzimas sanadoras

Hiromi Shinya ens proposa viure amb salut lluny de medicaments i d'operacions, traient partit als bacteris "bons" que tenim al cos.

Inici  ›  Llibres  19 de març 2014 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

El factor microbio y las enzimas sanadoras


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Quan vaig llegir La enzima prodigiosa ja vaig explicar-vos tot el que havia après sobre els enzims, unes proteïnes complexes que permeten el desenvolupament de totes les funcions cel·lulars. I que la clau per viure sense malalties rau en el factor enzimàtic. Però, amb aquest llibre, he volgut anar més enllà.

El títol sona grandiloqüent, ho sé, i si us dic que Shinya ens ensenya a utilitzar els enzims i els microbis del cos per protegir la salut segurament us quedareu igual. Però si us explico que, a través de l’alimentació, podem treballar la immunitat natural, oi que ja us sona millor? Shinya ens parla del dejuni i del massatge de desintoxicació per netejar les cèl·lules, de les bondats de la cúrcuma per prevenir l’Alzheimer o de l’ús de les plantes per energitzar-nos, de l’enema de cafè i l’aigua de Kangen (que és alcalina)… I no es mostra gaire favorable a les dietes miracle ni al consum de llet i de carn.

Un llibre que us farà veure com els bacteris del cos també ens poden ajudar a guanyar salut.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS