El gran libro de la cocina vegana francesa

Marie Laforêt ens ofereix una obra completíssima que ens apropa a l’alimentació vegana tant èticament, com nutricionalment i gastronòmicament. Hi trobareu més de 500 receptes veganes, tant de cuina francesa com de cuina del món, versionades a l’estil francès més genuí!

Inici  ›  Llibres  23 de febrer 2018

El gran libro de la cocina vegana francesa


Editorial
Pàgs.:
Preu:

L’autora comparteix els seus descobriments i experiments culinaris al seu blog “100% végétal”, és fotògrafa i autora d’una quinzena de llibres amb què promou  una alimentació vegana creativa i molt gormanda.

El gran libro de la cocina vegana francesa ens apropa als valors i ètica del veganisme i inclou també un capítol en què el doctor Jérôme Bernard-Pellet ens ofereix consell per introduir-nos en una alimentació vegana equilibrada, saludable i amb tots els requeriments nutricionals.

La part més potent del llibre són les més de 500 receptes veganes que recull. A través d’un recorregut progressiu, l’autora ens endinsa en diferents aspectes clau de la cuina vegana: com cuinar les proteïnes vegetals, com substituir els ous, com fer begudes vegetals delicioses, pastissos i galettes i com cuinar les verdures de forma apetitosa, entre d’altres. A més, ens explica altres receptes més elaborades i molt sovint indispensables si volem deixar el consum de productes d’origen animal, com algunes de formatges francesos 100% vegetals, de postres festives sense ous o de barbacoes veganes per als amics!

Trobareu receptes i moltes idees per substituir-ho i veganitzar-ho gairebé tot, ara bé si el que busqueu és un llibre vegà i 100% saludable sense sucre ni gluten, us hem de confessar que les receptes dolces inclouen, gairebé totes, sucre de canya, xarop d’atzavara i farina de blat o espelta. Tot i això, tret de les postres trobareu gran varietat de receptes interessants sense gluten, com, per exemple, diferents tipus de plats principals, galettes i hamburgueses vegetals. I, com a bon llibre de cuina francesa vegana, destaca l’apartat de receptes làcties amb més de vint receptes de formatges vegetals, l’elaboració de margarina casolana, Chantilly i cremes làcties per cuinar.

Un llibre imprescindible per descobrir la cuina vegana gormanda!

PUBLICITAT

portada  —  amunt