El gran libro de los cereales

L’any 1995 Esmeralada Berbel publicava El gran libro de los cereales per tornar a posar en relleu aquest aliment a vegades oblidat.

Inici  ›  Llibres  12 de desembre 2012 | Actualitzat el 30 de setembre 2016

El gran libro de los cereales


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Amb els anys, s’han descobert i implantat nous cereals: la quinoa, el kamut, l’amarant, etc. Així és com ha arribat el moment de reconstruir El gran libro de los cereales. I dic “reconstruir” i no “revisar” perquè ha crescut, gràcies a la incorporació de Rut Muñoz, que hi ha incorporat consells mèdics i una visió oriental. És ella, per exemple, la responsable d’aportacions com l’energia dels aliments que tracta aquesta nova edició.

Sabíeu que si poseu un gra d’anís estrellat i un tros d’alga kombu quan coeu els llegums evitareu les flatulències? O que és tan important l’actitud a l’hora de menjar com de cuinar? Berbel i Muñoz ens plantegen un llibre de consulta que és molt pràctic més enllà de les receptes que conté. Ens parlen de coccions, de parament i trucs de cuina o dels cereals més adequats per a les dolències més habituals.

No us ho perdeu, especialment, si fa poc que us han detectat intolerància al gluten. Veureu que el món no s’acaba amb el blat.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS