El gran libro de los cereales

L’any 1995 Esmeralada Berbel publicava El gran libro de los cereales per tornar a posar en relleu aquest aliment a vegades oblidat.

Inici  ›  Llibres  12 de desembre 2012 | Actualitzat el 30 de setembre 2016

El gran libro de los cereales


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Amb els anys, s’han descobert i implantat nous cereals: la quinoa, el kamut, l’amarant, etc. Així és com ha arribat el moment de reconstruir El gran libro de los cereales. I dic “reconstruir” i no “revisar” perquè ha crescut, gràcies a la incorporació de Rut Muñoz, que hi ha incorporat consells mèdics i una visió oriental. És ella, per exemple, la responsable d’aportacions com l’energia dels aliments que tracta aquesta nova edició.

Sabíeu que si poseu un gra d’anís estrellat i un tros d’alga kombu quan coeu els llegums evitareu les flatulències? O que és tan important l’actitud a l’hora de menjar com de cuinar? Berbel i Muñoz ens plantegen un llibre de consulta que és molt pràctic més enllà de les receptes que conté. Ens parlen de coccions, de parament i trucs de cuina o dels cereals més adequats per a les dolències més habituals.

No us ho perdeu, especialment, si fa poc que us han detectat intolerància al gluten. Veureu que el món no s’acaba amb el blat.

Comentaris
PUBLICITAT

amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS