El sentimiento del intestino

Un mètode de desintoxicació per al benestar corporal i emocional.

15 de març 2015 | Actualitzat el 8 de maig 2020
El sentimiento del intestino


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

I si us dic que l’intestí ens pot fer adonar que alguna cosa no està funcionant correctament? Estem exposats a moltes substàncies tòxiques que afecten directament l’intestí, sigui pel que mengem o pel que ens afecta emocionalment. L’intestí i el cervell van de bracet: si nosaltres ens estressem, l’intestí també ho fa. D’aquí el títol del llibre…

El llibre es basa en el mètode detox, que consisteix en tres etapes: valoració integral, depuració, i regeneració i manteniment. Així, en la segona etapa, Leonor Martín, infermera de professió i nutricionista i homeòpata, ens explica com desintoxicar l’intestí a través d’un canvi d’hàbits –sobretot alimentaris– i de la hidroteràpia del còlon. Fer-ho correctament, afirma, ens ajudarà a superar amb èxit diferents malalties. En l’últim tram del llibre explica com hidratar l’intestí i repoblar la flora. En totes les etapes hi ha testimonis perquè es puguin veure exemples reals.

Martín també defensa el poder autosanador del cos: “No es tracta només de menjar bé, sinó de fer-ho amb intenció, és a dir, menjar d’una manera determinada per cuidar l’organisme, sanar-se, prevenir malalties i tenir benestar”.

PUBLICITAT

portada  —  amunt