Intestinos saludables

Flatulències, celiaquia, còlon irritable... Cada vegada hi ha més malalties relacionades amb els intestins. I a la televisió no paren de dir-nos que hem de cuidar la flora amb iogurts i begudes preparades en un laboratori. Descobrim alternatives saludables!

Inici  ›  Llibres  2 de març 2014 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

Intestinos saludables


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Si no mengem bé, es generen desordres que poden afectar greument tot l’organisme. Per això, si volem fer que tot torni a rutllar, hem de saber com funcionen els intestins. I és que dins nostre tenim tot un món microbià ben sensible: que si la mucosa, que si la flora… I, esclar, ens assalten un munt de dubtes: És bona la fibra? I això de l’àcid làctic i els ferments, ha existit tota la vida o és un invent del màrqueting? Què són els prebiòtics i els probiòtics?

Paràsits, apendicitis, candiasi… Aquesta publicació repassa totes les malalties hagudes i per haver relacionades amb els intestins. I, a partir d’aquí, ofereix tècniques depuratives per a una vida més sana. Algunes solucions que apunta són: activitat física, drenatge energètic, quefir (fins i tot ensenya com cultivar-lo), neteges amb aigua salada, fermentació casolana d’hortalisses… En definitiva, tècniques naturals, no invasives i sense medicaments pel mig.

És un llibre molt pràctic, amb testimonis i un pla setmanal amb totes les receptes per poder netejar l’organisme.

Consulta més articles d’Etselquemenges sobre la salut dels intestins

PUBLICITAT

portada  —  amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS