La buena cocina

Amb pocs anys s'ha convertit en un clàssic que ajuda a entendre tot el que passa a la cuina a professionals i aficionats. El toc diferencial? Harold McGee convida a adaptar qualsevol recepta al gust de cadascú, i convida a improvisar sense seguir cap recepta. Creativitat i experimentació a la cuina!

Inici  ›  Llibres  2 de febrer 2014 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

La buena cocina


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

El cuiner basc Martín Berasategui ja presagiava al pròleg d’aquest llibre que seria un èxit. I així ha estat.

És una guia de més de sis-centes pàgines que recorre el camí del mercat a la taula que serveix, com diu el subtítol, per “preparar los mejores platos y recetas”, tant per a professionals dels fogons com per a aficionats. En definitiva, ens ajuda a entendre què funciona a la cuina i per què.

Útil, directe, entenedor i, sobretot, humil, tret que es fa evident en el marge de creació que dóna Harold McGee al lector.

Agafeu aquest llibre i jugueu. No cal que el llegiu des de la primera pàgina. Experimenteu. En paraules de McGee: “Cuinar pot resultar una de les activitats més satisfactòries de la vida. És una oportunitat de fer coses amb les nostres mans, d’alimentar i donar plaer a les persones que apreciem, i alhora, de triar exactament el que mengem, que passarà a formar part del nostre organisme “.

Us recomanem un altre llibre de Harold McGee ressenyat a Etselquemenges:

La cocina y los alimentos

PUBLICITAT

portada  —  amunt