La cuina de la carxofa

Un llibre escrit amb molt d’amor i afecte, dedicat a la carxofa i als records, per Pau Garcia Parajuà, gerent del Cafè Europa d’Olot, un dels restaurants més destacats de la zona de la Garrotxa.

Inici  ›  Llibres  28 de novembre 2017 | Actualitzat el 30 de novembre 2017

La cuina de la carxofa


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

El llibre definitiu de receptes per als amants de la carxofa.

Un llibre escrit amb molt d’amor i afecte, dedicat a la carxofa i als records, per Pau Garcia Parajuà, gerent del Cafè Europa d’Olot, un dels restaurants més destacats de la zona de la Garrotxa. Ens ensenya 37 maneres de cuinar carxofes –des de les elaboracions més bàsiques a unes de dignes de l’alta gastronomia–, fent servir la carxofa com a ingredient principal o donant una nota de sabor com a secundari.

Comentaris
PUBLICITAT

amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS