La cuina sostenible

Idees, trucs i receptes per no llençar res.

5 de juliol 2018
La cuina sostenible


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Ada Parellada porta la cuina a la sang, representa la setena generació de cuiners a la seva família, va obrir restaurant propi amb només vint-i-cinc anys. Però l’Ada és més que una cuinera catalana d’èxit; és, a més, reconeguda per la seva activitat en contra del malbaratament alimentari, tant el que es produeix en la restauració col·lectiva com a les llars.

A través del seu nou llibre, Cuina sostenible, ens convida a prendre consciència sobre la realitat actual entorn del malbaratament alimentari i ens ofereix tota la seva experiència per reduir-lo al màxim a casa nostra. És un llibre imprescindible per poder preparar plats saborosos, casolans a la vegada que optimitzem al màxim el temps a la cuina.

El llibre consta de dues parts: en la primera, ens apropa a la cuina sostenible i ens aporta dades i informació sobre el malbaratament, pautes per practicar una cuina més sostenible i el mètode per reduir-lo al màxim; en la segona, ens explica com preparar un bon fons de nevera com a base del receptari que hi ha a continuació. El mètode està inspirat en la restauració professional i ens explica com ella l’ha traslladat a casa seva. Per fer-ho ens proposa treballar en dues fases: la posada a punt (mise en place) i la cuina de combinació. Així, podem reduir substancialment la confecció dels plats i menjar sa tota la setmana. El receptari inclou dues setmanes de menús per a cada una de les quatre estacions, així que són un total de vuit setmanes de menús de temporada per a tot l’any!

En definitiva, una obra essencial per reduir el malbaratament i molt pràctica per planificar la compra i els menús setmanals a la vegada que gaudim dels sabors i la cuina tradicional.

Escriu el comentari
PUBLICITAT

portada  —  amunt