La dieta según las 4 estaciones

Si ets dels que creuen en els productes de proximitat i de temporada, aquest és el teu llibre. Aprendràs què és millor menjar a cada estació i et sentiràs millor. Fes cas a la natura.

Inici  ›  Llibres  2 de febrer 2014 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

La dieta según las 4 estaciones
Maria Tránsito López

Editorial Oceano Ambar
Pàgs.: 208
Preu: 13.78 €
Comprar

Segur que no us sentiu igual a la primavera que a l’hivern. Oi que potser a la tardor esteu més moixos? Sí, les estacions influeixen en l’estat d’ànim, en la manera de viure i en el que necessitem menjar. Verdures i llegums a la primavera, quan estem més energètics; amanides fresques i lleugeres per a l’estiu, quan no volem perdre’ns cap pla amb els amics o festes majors; plats una mica més calòrics a la tardor; estofats i guisats ben calents per superar l’hivern… 

Som el que mengem a cada estació. Apreneu quins són els millors aliments per a cada època i, fins i tot, les diferents maneres de cuinar-los.

 

Altres continguts d’Etselquemenges que també parlen del menjar en les diferents estacions de l’any:

Valérie Cupillard

La pinya

El que ja sabem i ignorem de la sal i el sucre

Carxofa farcida de fajol

“La macrobiòtica t’ajuda a conèixer-te i a ser més conscient”

Maria Pilar Ibern, Gavina, escriptora i professora d’alimentació vegetariana

Comentaris
PUBLICITAT

amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS