La enzima prodigiosa

Ets el que menges: sense un bon funcionament gastrointestinal mai estaràs bé. Però hi ha molts aliments aparentment sans que no ho són i malmeten els nostres enzims.

Inici  ›  Llibres  17 d'abril 2013 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

La enzima prodigiosa


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Els enzims ajuden al fet que les reaccions químiques del nostre cos siguin més ràpides, com un catalitzador; sense ells es pararia en sec.

El doctor Hiromi Shinya explica en aquest llibre per què l’alcohol, el tabac i els greixos trans destrueixen enzims, o per què aliments considerats saludables −com ara la llet de vaca− són l’origen de malalties cròniques, i desmunta mites com el consum de iogurt, te verd, les dietes basades en les proteïnes o el fet d’evitar el pa i l’arròs per no engreixar-nos. Es tracta, doncs, d’esbrinar què esgota els enzims i enfortir-los. A partir d’aquí, proposa una dieta per no posar-nos mai malalts perquè, assegura, «el teu cos està dissenyat per curar-se a si mateix».

Shinya va ser el primer doctor en fer una cirurgia de còlon sense incisió abdominal. Ara, als 70 anys, escriu aquest llibre −un autèntic súper vendes− per explicar-nos de prop la seva experiència després de tota una vida dedicada a veure estómacs i intestins des de dins.

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS